Се молат браќата РОМИ да не праат ЦИГАНСКИ работи и да не се нервираат оваа серија е наместена ке добие ФМП 3-2!ЛУЗЕРИ едни, мајката да ви ја ебам глупа да ви ја наебам, трупци....Бетер од фудбалерине сте мајку ви ебем да ви ебем...
Нема шта да се дода то је тоЛУЗЕРИ едни, мајката да ви ја ебам глупа да ви ја наебам, трупци....Бетер од фудбалерине сте мајку ви ебем да ви ебем...
http://www.mediafire.com/download/6sk68gwz7dwhn1z/aha.MP3Се молат браќата РОМИ да не праат ЦИГАНСКИ работи и да не се нервираат оваа серија е наместена ке добие ФМП 3-2!
Лепо ти бакица каже na 0:37Нема шта да се дода то је то
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 22:03 ---
http://www.mediafire.com/download/6sk68gwz7dwhn1z/aha.MP3
Баш ме брига за њих све јер ја живим од тебе, партизане плати ме !!!Лепо ти бакица каже na 0:37
И тако сте сречно живели до краја живота!!!
Ти је волиш комшија је ј*беБаш ме брига за њих све јер ја живим од тебе, партизане плати ме !!!
окејТи је волиш комшија је ј*бе
Дош'o је крај мој цигане ништа од титуле ни ове годинеее
Или сепак да а?го кркнавте денеска,за памет друг пут да не крекаш.Ти је волиш комшија је ј*бе
Ауууууу на вакво катострофално судење против ЗВЕЗДА ко можевме да тепаме, нз симнувам капа за овој меч на играчиве. Оваа свињава дебела што прди на нивната клупа и да претепа некој од судииве нема да биде снанкциониран, од др стр за нас видовме као се пиеше техничка ми несмемо да пцујемо судеје само свињава дебела.
Честитки за победава штета што ја испуштивме победата во претходното дерби али то е, тогаш ги играв на тикет и ги промашив денес несакав да не им правам малер така да не ги пишувам поике само нек победуваат.
По 100 пат на овој меч али то е свиња јбг, али ок нели ние сме тие кој судиите ги помагаат, така да најбитно е од све да не паднеме на ниво ко сињава и остала стока.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 12:58 ---По 100 пат на овој меч али то е свиња јбг, али ок нели ние сме тие кој судиите ги помагаат, така да најбитно е од све да не паднеме на ниво ко сињава и остала стока.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 13:03 ---Работат комплексите а!!!???Епа не е на арно 11 години набијање на повидок 12 + држава на помош и пак кита у рука не ви е лесно знам али као шо вика МАЕСТРО ДУЛЕ:
Док је тата ту ништа се небрините бичете други још много година!!!!
Ј*би Дуле глупе цигане!!!!
Ипак ја мислам НЕ!!!Мада Боже мој има уште 2 утакмици ништо не се знае пата се картите на крај пружаме рака кој е бољи изволте титула капа доле!!Или сепак да а?го кркнавте денеска,за памет друг пут да не крекаш.
Ти је волиш комшија је ј*бе
Дивиш се црвено белој боји навијаш за клуб кои не постои!!!Баш ме брига за њих све јер ја живим од тебе, партизане плати ме !!!