Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе како викаа овја од партизан,дека смо ѓи победеиле на среќа:pos::pos::pos:,ако само нека си се тешат они.Оваа година звезда се пласира у евролига,па што сака нека биде.Како и да е честито победа,и да ни се множат.

Аахадхадапшидаскќадкакадќа :vozbud::vozbud:

Најдрага победа, подрага и од онаа у понеделникот подрага и од онаа кога ги исцепивме со +14 :vozbud:

ЈЕБИ НЕ ВАДИ !

Шта волим тај СЕКС, им даш +15 и на крај опет им га набијеш! :pos::vozbud:
Земја, вода, Воздух Х2 ! Ко то доминира рекосте ?

Него овие од комшиискиот фан клуб нешто ги нема коа скокаа после купот брзо са оладија може чекат свињата да им нацрте тактика :pos::pos:

Eлтон Браун на трансфер листи

Braun-Kahasol-EK.jpg

Стручни штаб Црвене звезде Телеком више не рачуна на Елтона Брауна.

Амерички центар стављен је на трансфер листу, више не конкурише за први тим и биће слободан да напусти клуб у случају примамљиве понуде, a играч неће ни путовати са екипом у Истанбул на меч 6. кола Л групе Ласт 16 фазе Еврокупа са Галатасарајем.

Браун је у клуб стигао прошле јесени као велико појачање, планирало се да носи унутрашњу игру Црвене звезде, али је у први план испливао Рашко Катић, а пре месец дана је у клуб стигао и Предраг Самарџиски, који је Брауну одузео и место другог центра.

С обзиром на то да Американац није био регистрован за Куп Радивоја Кораћа, овакав исход је могао да се очекује, a у наредном периоду видеће се и да ли ће Звезда довести новог центра или ће његово место заузети Лука Митровић, који је доласком Самарџиског испао из ротације.

Честито победа нека е и кога губевме со 15 коша бев сигурен дек ке ја свртиме, имавме очаен шут за 3ка мислам дек тој период беше некаде од9 само 1на погодена.
Али ок напорен период се дешава и то посебно би го пофалил Катич кој одигра феноменално секој чест и за остаток од тим али тој блескаше.
Се надевам на кикс на игокеа, а мислам дек то ке им се случи против мзт, инаку ЗВЕЗДА нема некој тежок распоред осве на гости со раднички и дома со будучност мада мислам дек ке ги добиеме сите до крај меча.
Инаку и јас мислам дек Браун не се покажа баш онака како што треба така да ок е да се продаде.

После 3 победи против партизаниве, редно беше и да се изгуби. Боље сега, него кога ќе се одлучува за титула.

Само едно нешто не ми е јасно. За кој тим играше Ракочевиќ ? Носеше црвено-бел дрес, ама ми се чини како да играше против Звезда. Срамна партија на најискусниот и најстариот играч и некој кој треба да биде лидер на екипава.

А Влада Вукоичиќ го заеба и Мута Николиќ со ротациите негови. Нека се заврши сезонава и да бараме нов тренер. Влада е добар човек и добар тренер, али за Мега Визура, Војводина, Раднички, за Звезда не е, поготово не за Звезда која сака да игра Евролига наредна сезона.

Дејан Радоњиќ нов тренер.
Не сум изненаден, затоа што после купот формата драстично опадна, а Вукоичиќ не можеше никако да ја подигне екипата.

Фала му на Влада за се што направи за екипава, али како што реков претходно, у моментов он не ми изгледа дека е прав човек за екипа која брка пласман во Евролига.

ЕВРОЛИГААААА!!! :vozbud:
ха ха ха ха ха х ах ах ТИТУЛАААААА+ЕВРОЛИГАААААААА
--- надополнето: 27 април 2013 во 23:04 ---
Него овие од комшиискиот фан клуб нешто ги нема коа скокаа после купот брзо са оладија може чекат свињата да им нацрте тактика :pos::pos:
Како ги нема БРАТЕ еве ги ТИТУЛАААААААААААААААААААААААА ТИТУЛААААААА СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛАААААААА ПАРТИЗАН ЈЕ ШАМПИООООН ПЕВА ЦЕЛААА ВСЕЛЕНАААА!!!
Мало вас пуштамооо мало вас пуштамооо мало вас пуштамо па вас је*емооо.И шо сеа не бива ни со чоки ни со вучич ни држава шо сеа?па знае се Следеча сезона!!!
ДУХОМ ИНСТИТУЦИЈЕ ПРОТИВ ПРОСТИТУЦИЈЕ!!

Uzalud trud,dzaba vam sve
i vlast vas gura,al' opet ne ide
Dos'o je kraj moj cigane
Nista od titule ni ove godine!

Vucic i Covic i FMP
Arapi,Rusi,pomoc drzave
Umire nada gotov je san
Sampion je opet PARTIZAN!

Ако се земе предвид низ какви се периоди минуваше клубот пласманот во евролигата е најдоброто нешто што после тој период дојде.
Мада реално тимот и не е баш на она ниво на кое би требало али веке со овој пласман би требало да се направат некој тимски промени кон подобро, најправин треба да се мавнеме од овие негровците Скот и Браун ајде овој Нелсон бар покажува нешто . Се виде и вчера сетиот товар паѓа на Катич и Ракочевич остаток не покажа ништо ама баш ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom