Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
^ Абе убаво е чим така викаш за Игуаин, сепак си го прател повеќе од било кој овде од фан клубов, ама мене ми се чини дека Јуве ќе ни го лапне...

Да бе во Јуве сите ќе идат и Јоветиќ и Игуаин и Љоренте....... нема шанси

Ве читав ради шпекулацијата за Игуаин ... стварно неможам да разберам по која основа Јоветиќ е подобар напаѓач од Игуаин. Баш сакам да отиде кај вас да се врати стариот Игуаин кој сам го носеше Реал на свој грб кога Барса беше најјака.

Игуаин игра пред Агуеро и остали напаѓачи во Аргентина.. во Реал за место се бореше со секакви звезди иако тој дојде како инкогнито играч и успеа да направи одлична статистика. Ако се земе во предвид дека е играч кој почесто влегуваше како замена тогаш бројките се феноменални.

Имаше повреда и качи некое кило и оваа сезона делуваше неподвижно... 25 години е,во најдобри години... ќе го среди Венгер. За тие 20-25м евра неможете да земете подобар играч. Реал не би го продал но самиот сака да си иде што нема да биде проблем да успее Арсенал да го привлече. Боље да иде кај вас него ли во смешната италијанска лига.

Значи кое трупиште е овој Игуанава... дај нека им го дадат џабе на Јуве неможам да го смислам веќе.

Игуаин е модерен напаѓач,игра на која било позиција па и се враќа до петерец :cool: .Откако ќе им ја украде топката на противниците си прави веле слалом низ противничката екипа и бам гол.Рачунајте дека ист калибар како Меси е .:ROFLMAO:

Dovolno silno da zagrizeme so matematikata na stariot....cisto sumljam, ke se cenka on, 26-30 mil toj ne dava.
Ke go zeme Malouda kako sloboden nego tolku pari, barem ja taka mislam.
Najbolja solucija e da dade 60 mil za Cavani i resen problem :D

Фиорентина и Јуве се мразат.
Ако доволно силно загриземе по Јоветиќ, сигурен сум дека на нас би ни го дале, па макар и за некое милионче помалку.

Он ако си сака да си остане во Италија, џабе.....

Dovolno silno da zagrizeme so matematikata na stariot....cisto sumljam, ke se cenka on, 26-30 mil toj ne dava.
Ke go zeme Malouda kako sloboden nego tolku pari, barem ja taka mislam.
Najbolja solucija e da dade 60 mil za Cavani i resen problem :D

Кавани ни од далеку не е најдобра солуција. ;)

Кавани ни од далеку не е најдобра солуција. ;)

Zaso ne e najbolja solucija...ke dobies mnogu dobar spic i ke ima koj golovi da dava.
Ke saka da go kupi Clement Granier 31mil i ke ceka da mu trgne na Walcot ili Giroud, podobro bi idel so Nikolce.

Zaso ne e najbolja solucija...ke dobies mnogu dobar spic i ke ima koj golovi da dava.
Ke saka da go kupi Clement Granier 31mil i ke ceka da mu trgne na Walcot ili Giroud, podobro bi idel so Nikolce.

Неможе да биде најдобра солуција Кавани зошто Руни се поврзува со нас. Колку и да го мразиме,Руни е најдобра солуција. Пред Кавани би го стал и Игуаин,не поради фудбалските квалитети туку поради парите кој треба да се потрошат.

Неможе да биде најдобра солуција Кавани зошто Руни се поврзува со нас. Колку и да го мразиме,Руни е најдобра солуција. Пред Кавани би го стал и Игуаин,не поради фудбалските квалитети туку поради парите кој треба да се потрошат.

Rooney ke treba da go platat 250.000 nedelno, sigurno nema da dojde za pomalce. Higuain e dobar napagac, no so povredite e sumliv, jes da go prai odlicen igrac za u Arsenal, stalno ima povredeni :)
Ako saka stariot da se bori za titula ovaa godina treba toa 110 mil da gi rasitni i da kupi asalni igraci. Toj se drzi za politikata deka toj ne kupuva zvezdi i deka prai zvezdi, no mora da go pogazi muabetot nekad. Ferguson plati 30 mil za RvP i zema titula.

Rooney ke treba da go platat 250.000 nedelno, sigurno nema da dojde za pomalce. Higuain e dobar napagac, no so povredite e sumliv, jes da go prai odlicen igrac za u Arsenal, stalno ima povredeni :)
Ako saka stariot da se bori za titula ovaa godina treba toa 110 mil da gi rasitni i da kupi asalni igraci. Toj se drzi za politikata deka toj ne kupuva zvezdi i deka prai zvezdi, no mora da go pogazi muabetot nekad. Ferguson plati 30 mil za RvP i zema titula.

???
oд каде излезе цифрава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom