Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Планирам да го гледам. Не знам зошто ама ми се чини дека е сличен на Drive, ако е така нема да биде баш добро.

Спојлер е ти пишав и тогаш кога ја напиша рецензијата. Премногу раскажуваш. Мене ми се допадна затоа што не знаев што ќе се случи и во која насока ќе оди филмот. Повнимателно друг пат.Па и не е баш сличен, како Drive очекувам да биде новиот со Рајан што беше промовиран во Кан, Only God Forgives.
Одличен е филмот, не мислам дека треба да се базирате на хејтањето на wot туку напротив ако ве привлекол обидете се. Мене ми остави ептен впечаток. Не знам што е спојлер во тоа што го напишав, напротив најбитните детали не ги ни чепнав после тоа што се случуваа![]()
Спојлер е ти пишав и тогаш кога ја напиша рецензијата. Премногу раскажуваш. Мене ми се допадна затоа што не знаев што ќе се случи и во која насока ќе оди филмот. Повнимателно друг пат.
Иначе wot филмот не е лош мене ми се допадна доста, иако морам да кажам дека е преамбициозен и ми се расипа малку Бредли Купер кога не можеше да заплаче.

Кој мој албум е полош од XyloMyкакоидабеше...? Pablo Honey?Io Sono Interista сакав тебе и дечкото со име од лош албум (не се секирај, на ио е уште полош)

фала, пречкртувам.Stoker катастрофа. Толку талент потрошен за џабе. Да не беше оцената на wot ќе го изгасев уште на пола.