Roland Garros | 21 мај - 9 јуни, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Ролан Гарос?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 31 33,3%
  • Рафаел Надал

Гласови: 43 46,2%
  • Роџер Федерер

Гласови: 23 24,7%
  • Давид Ферер

Гласови: 4 4,3%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 23 24,7%
  • Марија Шарапова

Гласови: 14 15,1%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 5 5,4%
  • Сара Ерани

• Агњешка Радванска

• Ќе изненади некој/а друг/а тенисер/ка

Гласови: 7 7,5%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па демек си го споредил РГ со Вимби па затоа “бан“, у стилу неспоредливо е тоа, а не стварно да те банираат. :)

Wimby со RG го спореди?

Ban worthy material there.

Јас лично РГ поише го сакам, пошто тенис на земја ми е поинтересен од тенис на трева, шо не значи дека не го бива. И Вимблдон си го гледам и го сакам ко турнир, ама РГ ми е подраг. Не сите преферираат тенис на трева, не знам зошто таков став. :)

Nesporedlivo e da, wimbldon e precenet turnir a ako psy misli organizaciski, poise ispadi imalo vo vimbldon, ali drug muabet e toa.

А да прекинете и ти и Псај околу таа тема може? Тоа е ствар на вкусови, никој не може да влијае на изборот на омилен турнир и нема потреба од лицемерија и слични работи. Ти го сакаш РГ, он го сака Вимби, крај на дискусијата.

Јас лично РГ поише го сакам, пошто тенис на земја ми е поинтересен од тенис на трева, шо не значи дека не го бива. И Вимблдон си го гледам и го сакам ко турнир, ама РГ ми е подраг. Не сите преферираат тенис на трева, не знам зошто таков став. :)
Vimbldon odamna ne e toa sto bese, i toa vo mnogu pogledi. Taka da ako nekoj mi prodava finti deka vimbldon e ne znam sto, jas ke kazam deka RG e najdobriot grend slem, i deka vo tenis na zemja najmnogu se uziva i sea?
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 17:05 ---
Znaci on provocirase, a jas prekinuvam so taa debata.

друже дај бе напушти форумов поштеди не, колку глупости истресе од почеток на турниров ни самиот не си свесен

Aко збориме за традиција, една е.. а таа е Вимблдон, така да секој муабет е сувишен.
Е сеа вие што си имате омилени гренд слемови тоа е друга работа, на мене АО ми е најдобар турнир т.е најомилен, ама не можам да го демантирам тоа дека Вимблдон од организација и тоа се што следува со него е без конкуренција.

Аааа се ојача Ферер и над очекувањата можеби и ќе освои 10+ гејма. Жал ми е за чоечево стварно ептен го респектирам, еден од ретките е што не прави time delay меѓу поените и е тотално професионален.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 17:16 ---
Инаку сума сумарум, на секого му е омилен оној гренд слем каде неговиот идол има најмногу трофеи. Мкеј? :D Тоа ја објаснува ситуацијата како на никој не му е УС Опен омилен. Но објективно гледано, Вимби си е Вимби. :D

Аааа се ојача Ферер и над очекувањата можеби и ќе освои 10+ гејма. Жал ми е за чоечево стварно ептен го респектирам, еден од ретките е што не прави time delay меѓу поените и е тотално професионален.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 17:16 ---
Инаку сума сумарум, на секого му е омилен оној гренд слем каде неговиот идол има најмногу трофеи. Мкеј? :D Тоа ја објаснува ситуацијата како на никој не му е УС Опен омилен. Но објективно гледано, Вимби си е Вимби. :D
toa nikoj ne moze da mu go prefrli i odrece.Vrven profesionalec si e covekot.

Божино
Абе на Еуроспорт го гледаше мечот меѓу Ноле и Надал или на Алфа? Баш вчера ја гледав снимката и не дадоа соколово око за тој спорниот момент.
Иначе Новак на прес конференцијата рекол дека и он мислел дека е тоа аут, и сеуште стои на тоа.

Божино
Абе на Еуроспорт го гледаше мечот меѓу Ноле и Надал или на Алфа? Баш вчера ја гледав снимката и не дадоа соколово око за тој спорниот момент.
Иначе Новак на прес конференцијата рекол дека и он мислел дека е тоа аут, и сеуште стои на тоа.
mislis za onoj aut, vidov ja milimetar bilo na linija, taka pokaza hawk eye.

Јусеин Болт повторно си игра со својот часовник. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom