Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wimby со RG го спореди?
Ban worthy material there.
Vimbldon odamna ne e toa sto bese, i toa vo mnogu pogledi. Taka da ako nekoj mi prodava finti deka vimbldon e ne znam sto, jas ke kazam deka RG e najdobriot grend slem, i deka vo tenis na zemja najmnogu se uziva i sea?Јас лично РГ поише го сакам, пошто тенис на земја ми е поинтересен од тенис на трева, шо не значи дека не го бива. И Вимблдон си го гледам и го сакам ко турнир, ама РГ ми е подраг. Не сите преферираат тенис на трева, не знам зошто таков став.![]()
toa nikoj ne moze da mu go prefrli i odrece.Vrven profesionalec si e covekot.Аааа се ојача Ферер и над очекувањата можеби и ќе освои 10+ гејма. Жал ми е за чоечево стварно ептен го респектирам, еден од ретките е што не прави time delay меѓу поените и е тотално професионален.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 17:16 ---
Инаку сума сумарум, на секого му е омилен оној гренд слем каде неговиот идол има најмногу трофеи. Мкеј?Тоа ја објаснува ситуацијата како на никој не му е УС Опен омилен. Но објективно гледано, Вимби си е Вимби.
![]()
mislis za onoj aut, vidov ja milimetar bilo na linija, taka pokaza hawk eye.Божино
Абе на Еуроспорт го гледаше мечот меѓу Ноле и Надал или на Алфа? Баш вчера ја гледав снимката и не дадоа соколово око за тој спорниот момент.
Иначе Новак на прес конференцијата рекол дека и он мислел дека е тоа аут, и сеуште стои на тоа.