Зајче
Бело, и тоа!
- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 3.439
- Поени од реакции
- 3.945
неА можи да се премотува наназад т.е. да се враќа снимката?
неА можи да се премотува наназад т.е. да се враќа снимката?
Epa sto mozi?
Само да гледаш телевизија, ни да стопираш, ни да премотуваш, ни да снимашEpa sto mozi?
Антена, со која до сега фаќаше аналоген сигнал на телевизоротA kakva e taa sobna antena? Jas nemam takva. Treba da si kupam ili tie ke mi dadat I dali za na dva televizori treba dve anteni?
За првото прашање неможе да се гледа ништо од USB-то на комјутерот.Кога ќе го приклучиш веднаш ќе ти побара да се форматира.Дали програмата што ја снимате на USB стик може да се гледа на компјутер? Ако одговорот е НЕ дали тоа важи само за кодираните канали или и за слободните ? Ај кој има проверено нека пише.
Некој од вработените во ОНЕ би го прашал следново, нели можеш да купиш ресивер и ако не си задоволен од услугата може да го вратиш во рок од еден месец. Дали потоа тој "вратен" ресивер ке му го продадат како нов на некој друг човек ?
Па јас антена користам од кабловската. Ама тоа не е антена, туку обичен кабел.Антена, со која до сега фаќаше аналоген сигнал на телевизорот
ti treba da si kupis i za dva televizori trebaat dve anteni a za antenata se koriste toj kabel od taa antena so koja si gledal tv onaa za analogni kanali koja ti stoi na krov, ako imas uste ako ne sobnaA kakva e taa sobna antena? Jas nemam takva. Treba da si kupam ili tie ke mi dadat I dali za na dva televizori treba dve anteni?
Ne mi e jasno ova. Dali ti imas boom tv I ne mozis da gi gledas kanalite ili samo preku set top box gi gledas samo navedenite? I koja e taa Sitel 2?Imam sony bravia KDL 32EX320 so DVB ... Mi najde 44 programi a mozham da gledam samo MRT1,2,3 ALFA,Telma , SITEL,Kanal5,SITEL 2,i ALSATM.... Za drugite mi pishuva Scrabled service cannot be decoded... Dali nekoj znae dali moze nekako da se gledaat tie kanali...
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 15:52 ---
Imam sony bravia KDL 32EX320 so DVB ... Mi najde 44 programi a mozham da gledam samo MRT1,2,3 ALFA,Telma , SITEL,Kanal5,SITEL 2,i ALSATM.... Za drugite mi pishuva Scrabled service cannot be decoded... Dali nekoj znae dali moze nekako da se gledaat tie kanali...
Сител 2 е Тв Сител-Кратово локална телевизија.Ne mi e jasno ova. Dali ti imas boom tv I ne mozis da gi gledas kanalite ili samo preku set top box gi gledas samo navedenite? I koja e taa Sitel 2?