Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се спомнува како засилување Матие од Валенсија за 5-8 милиони, а има 29 год. што и не е многу стар за оглед на позицијата, може да игра уште 3-4 сезони добри, а реално и цената е интересна.
Може да игра и стопер и лев бек. за замена би бил ОДЛИЧЕН, го гледав 5-6 утакмици и е сосема солиден. Само финтата е што го рачунаат за прв стопер а не како замене, тоа е лошото.
П.С. Честито второ засилување: ЛАЗАРОООВ :D

http://www.aliexpress.com/store/pro...n-best-Thailand-Quality/716788_948479502.html

Порачано :love:
Се очекува во наредни 30тина дена.

Еве и целосна слика (со логоата на Најк и Барса) од дресот, бидејќи не се дозволени на страната, човекот ми прати по маил.

ivleti.jpg

И оригиналниот оглас.

Еве и целосна слика (со логоата на Најк и Барса) од дресот, бидејќи не се дозволени на страната, човекот ми прати по маил.

...

Како бе олку ефтино брат, дај објасни ми што се случува?

Како бе олку ефтино брат, дај објасни ми што се случува?

Или се фалш оригинали (со некоја фалинка), или воопшто не се. Како и да е, солиден квалитет се.

Na Nike dres, samo bukvite I brojkite vredat 20 dolari
Mnogu cudna ovaa cena. Plus 2013/14
Kako I da e preeftino e toa, covekot sigurno go ukral (ako e original) inaku druga logika nema:)

Отсекогаш сум го сметал за ситна душа. Само нека им е благодарен на простите новинари кои од него направија специјален, харизматичен..

Шо се смеете бе. Убаво си кажал ќе го уништи Реал.
Реално у минативе години не го прослави, успеа да се испокара со пола соблекувална, да го седне Икер на клупа, да го подели цел Мадрид...
Mission acomplished.

Шо се смеете бе. Убаво си кажал ќе го уништи Реал.
Реално у минативе години не го прослави, успеа да се испокара со пола соблекувална, да го седне Икер на клупа, да го подели цел Мадрид...
Mission acomplished.

Да брца прсти во очи на Кулиња, да дава секакви погрдни изјави против Барса...Лицемер е, сигурно намерно не го „уништи“ Реал.

Според Мундо Депортиво,Манчестер Јунајтед е спремен да плати 47мил. евра за Фабрегас.

Според Мундо Депортиво,Манчестер Јунајтед е спремен да плати 47мил. евра за Фабрегас.

За тие пари Росел треба да купи украсна хартија и да им го спакува со панделка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom