Sid Vicious
MBE
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 945
- Поени од реакции
- 1.196
Течит Дримон ич не му се секирај ти. Мочај, прди, ждригај, сери, свршавај шо сакаш прај ич да не ти чует тебе.џабе ко немате колектор , ништо не ве оправа
Течит Дримон ич не му се секирај ти. Мочај, прди, ждригај, сери, свршавај шо сакаш прај ич да не ти чует тебе.џабе ко немате колектор , ништо не ве оправа
џабе ко немате колектор , ништо не ве оправа.
туку не знајте шое то колектор
На војската чекате да ви го увеза.
Во Црна Река,нели Црна ви е до газо,таму капејте сеА од пештани канализацијата кај ој ?
от шо многу се измачил чоекот затоа дур ме гледа попреку , абе седи услуга нула квалитет такоѓеЌе остајш бакшиш ами како?Се мачел некој да ти напрајт тебе нескафе за 100 денари и ти уште и да му кажвиш соној..Е немојт така![]()
Ојме мор, културни сме.Синкир вие не мочате в натре , ојте нужник на плажа да барате.![]()
Се мочаме само ко ќе е ладна водана, за вие ко ќе дојте да не се жалите дека водана била камен и не се стоело внатре.Синкир вие не мочате в натре , ојте нужник на плажа да барате.![]()
Да не почвам за Скопје да пишам зш ќе ми требит 2 дена,него остај ти сеа то,рече ќе си одел Дебар на бањи,таму пробај можда поуба услуга имат и немат да те глеет накривоот шо многу се измачил чоекот затоа дур ме гледа попреку , абе седи услуга нула квалитет такоѓе
Не си далеку од вистинатаНие од ливајџе , од тутујне , алиштата че ги спростриме на сите страни ,и палиме фичото вечерта преку галичица ко че нема гужва за да стасаме сабајлето за утре цел ден да го отепаме.
Абе никој не ти рече да не мочаш, само неморат да се фалиш.Синкир вие не мочате в натре , ојте нужник на плажа да барате.![]()
Признај те услуга имате катастрофа намќорска , и не знаете вие со угостителство ама ич не знаете да работите , да бевте паметни пари ќе праевте во текот на цела година остај тоа за мочањето и тиња град шо е ама барем народот да беше саглмДа не почвам за Скопје да пишам зш ќе ми требит 2 дена,него остај ти сеа то,рече ќе си одел Дебар на бањи,таму пробај можда поуба услуга имат и немат да те глеет накриво
Абе никој не ти рече да не мочаш, само неморат да се фалиш.
абе ја ко че ом в кокошарник сите јајца ги кршам и на петело на гла му се качувам.Абе никој не ти рече да не мочаш, само неморат да се фалиш.