Охрид

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.701
џабе ко немате колектор , ништо не ве оправа.
туку не знајте шое то колектор:)
На војската чекате да ви го увеза.

Еми не мојт и колектор да постигнит, наезда на Прилепчани шо се мочет и какет иаме и толку ни е силата. Џоко ја зеде цела.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Синкир вие не мочате в натре , ојте нужник на плажа да барате.:D

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ќе остајш бакшиш ами како?Се мачел некој да ти напрајт тебе нескафе за 100 денари и ти уште и да му кажвиш соној..Е немојт така :D
от шо многу се измачил чоекот затоа дур ме гледа попреку , абе седи услуга нула квалитет такоѓе

A

Avenger99

Гостин
Ние барем си мочаме со исаф,вие ко невидени,ко вода да немате видено,да ве глеат некој отстрана ќе си речит загреота овие од која нива се дојдени :P

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Синкир вие не мочате в натре , ојте нужник на плажа да барате.:D
Се мочаме само ко ќе е ладна водана, за вие ко ќе дојте да не се жалите дека водана била камен и не се стоело внатре.

A

Avenger99

Гостин
от шо многу се измачил чоекот затоа дур ме гледа попреку , абе седи услуга нула квалитет такоѓе
Да не почвам за Скопје да пишам зш ќе ми требит 2 дена,него остај ти сеа то,рече ќе си одел Дебар на бањи,таму пробај можда поуба услуга имат и немат да те глеет накриво

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Ние од ливајџе , од тутујне , алиштата че ги спростриме на сите страни ,и палиме фичото вечерта преку галичица ко че нема гужва за да стасаме сабајлето за утре цел ден да го отепаме.

A

Avenger99

Гостин
Ние од ливајџе , од тутујне , алиштата че ги спростриме на сите страни ,и палиме фичото вечерта преку галичица ко че нема гужва за да стасаме сабајлето за утре цел ден да го отепаме.
Не си далеку од вистината :D

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Да не почвам за Скопје да пишам зш ќе ми требит 2 дена,него остај ти сеа то,рече ќе си одел Дебар на бањи,таму пробај можда поуба услуга имат и немат да те глеет накриво
Признај те услуга имате катастрофа намќорска , и не знаете вие со угостителство ама ич не знаете да работите , да бевте паметни пари ќе праевте во текот на цела година остај тоа за мочањето и тиња град шо е ама барем народот да беше саглм

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.701
Абе никој не ти рече да не мочаш, само неморат да се фалиш.

То е море еднаш до Охрид ќе се дојт и морат за све да се пофалет, и шо требит и шо не требит.
Шо викат дедо ми некоаш мочтта не мојте да си ја задржите...ама овие буквално.

Kajgana Shop

На врв Bottom