Неидај,сеа слушам оваја фонтанава во Вардар шо ја стајле нагоре ќе фрлала 3кг-па таму кпи се
.Лебот е сегде ист,и во Скопје и во Охрид,за то немојш да ми кажвиш
![]()
антика е то антика

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неидај,сеа слушам оваја фонтанава во Вардар шо ја стајле нагоре ќе фрлала 3кг-па таму кпи се
.Лебот е сегде ист,и во Скопје и во Охрид,за то немојш да ми кажвиш
![]()
Па зато еве јас да те прашам пошто приглупичка сум , како треба да биди облечен за да не го сета дека е од Скопје....
А јас неам друга работа , ги портарам охријЏанки и сакам да бидам како нив , пошто им завидувам како се секогаш дотерани , пицнати и средени како принцези , башка шо после то ко че се вратам Прилеп можам пак да го пепрам фустано и да си го закачам ко перде, пошто нема посекако уште еднаш да го облечам , освен за прочка.
Сума сумарум, Action ќе се капел налето во бистрите води на Вардар и ќе цуцал коктелче од 250 денари на +40 степени, Pinki Pie ќе се капела...oh snap.,никаде.
А ние ќе уживаме во Охрид без сељачана! Сите среќни и задоволни!
антика е то антикабоље ќеодам дебар на бања отколку кај вас
а за лебот и за остало немој да прајме муабет си знаеме колкуе и што е ...а и по тоа дискоата ваши шемса од секој агол трешти зато ли да плајчам бе :
Не само шо ке се капам , и че ви се мочам , и че ви се какам , и ако се погоди менструациа да иам...мх мх мх ...плус то колектор немате
То секое лето ви го прам...
А вие ко че пливате , со затворена уста само![]()
Не само шо ке се капам , и че ви се мочам , и че ви се какам , и ако се погоди менструациа да иам...мх мх мх ...плус то колектор немате
Оди бе пријателе,оди,ако сакаш и Збажди фати,барем немат да се замараме со вас налето и да се ценкате зошто 3 денари е поскапо кафето Охрид отколку Скопје..
џабе ко немате колектор , ништо не ве оправа.Не се секирај ти за нас, ве оставаме вас шо не знајте да пливате на тие плажите, ние башка си ојме, на наши, незагадени![]()
па шо зш море да не се ценкам А , оти сакате вија дур на то и бакшиш да ви кламкај цкапо па ушче викет зш се ценкаме
џабе ко немате колектор , ништо не ве оправа
Вие не знајте да пливате и се клошкате во плитконо водана тиња ја прајте не викате ај да се искапиме, викате ај да се измочаме. Сами ќе се удајте во лајната.