Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе шо пишите на теми на нискоразредни малски клубови?
Posledno vreme mnogu si smesen.Лапнале некоја паричка оние двајцана од Гомез да му праат маркетинг по клубовиве
Ц ц ц не ми се верува,уште убедуваат дека Гомез ако не играше он пак е најбољи,демек и он лани исто ко Манџиќич пресинг играк....![]()
Posledno vreme mnogu si smesen.
![]()
Ribery freute sich über den neuen Kontrakt und sagte kurz und knapp: "Isch bin glücklisch!"
Und auch Daniel van Buyten wird den Münchenern ein weiteres Jahr erhalten bleiben. Der Innenverteidiger verlängerte seinen im Sommer auslaufenden Vertrag bis 2014.
Абе шо пишите на теми на нискоразредни малски клубови?
Borg_Drone
Abe ostaj tropa gluposti ponekogas.Evergreen mu e koga pisa vo fan klubot na Real Madrid deka Ramos bil dete na Real,ili pak Mourinho go donesol Pepe.
Slozuvalkata narecena triple ja spoi Muller so pomos na Gomez;Mandzukic mozebi ja ima najgolemata zasluga za LS koga ke gi poglednes natprevarite od nokaut fazata a bundes komplet cela ekipa..Jas ne mozam da se pozalam od poztrvuvanosta negova i golemiot doprinos sto go imase vo LS.Mene mi e krivo sto sega go velicat a posakuvaat i nov napagac.Toa ke rezultira so benciranje.Tie sto go velicat nema da im bide krivo sto ke bide pocesto na klupa,mene ke mi e iskreno.Sigurno mislat ke ima rotacija,da, kolku sto godinava Jupp gi rotirase na vaznite natprevari ..
Bravo za Ribery i Buyten.![]()