Абе шо пишите на теми на нискоразредни малски клубови?
Posledno vreme mnogu si smesen.Лапнале некоја паричка оние двајцана од Гомез да му праат маркетинг по клубовиве
Ц ц ц не ми се верува,уште убедуваат дека Гомез ако не играше он пак е најбољи,демек и он лани исто ко Манџиќич пресинг играк....
Батали ги, се пуваат кога ќе даде гол за Баерн Минхен, и кога им ја донесе третата круна, а кога ќе му споменеш тоа, тогаш „го донел купот“( и ќе видиш вакво детско смајли во продолжение "") , како да не е вреден купот.Па ќе чуеш секакви тврдења од типот дека само против Штутгарт давал голови кој изигра три пати подобро од Барселона и другите екипи, и дека не давал Гомез голови против Реал (кој ни донесе победа во последна минута, да не беше таа победа немаше ни да се пласираме во финале Лигата на шампионите 2012), Барселона и други екипи од ваков калибар.Posledno vreme mnogu si smesen.
Ribery freute sich über den neuen Kontrakt und sagte kurz und knapp: "Isch bin glücklisch!"
Ете сега и официјално и Даниела продолжилаUnd auch Daniel van Buyten wird den Münchenern ein weiteres Jahr erhalten bleiben. Der Innenverteidiger verlängerte seinen im Sommer auslaufenden Vertrag bis 2014.
Им го местат Гомез.Абе шо пишите на теми на нискоразредни малски клубови?
Јас си напишав најискрено, мене не ми прави мерак, едноставно за мене напаѓач не е напаѓач ако не дава голови, како што даваше Гомез.Да играше средина и напад, можеби и ќе беше прифатливо за мене што дава само по еден гол на натпревар (ретко кога имал два гола), ќе си речев растргнат е на две позиции и тоа е нормално нели, ама вака не е тоа тоа.Чекам да биде заменет од Левандовски и да не го видам веќе.Робен читав дека и он најверојатно ќе напуштел, во случај ако напушти му благодарам за голот при крајот на натпреварот и за титулата, ама не се покажа и он најдобро во Баерн, во сите финалиња имаше он многу повеќе промашувања од сите во екипата, па позаслужно е за мене да си оди он отколку Гомез.Ако дојде малиов Хојбјерг, му посакувам добредојде и се надевам дека за наредната сезона ќе биде машина, оваа сезона што претстои од август не очекувам нешто посебно колку и да е талент, но не би било лошо ако изненади.Borg_Drone
Abe ostaj tropa gluposti ponekogas.Evergreen mu e koga pisa vo fan klubot na Real Madrid deka Ramos bil dete na Real,ili pak Mourinho go donesol Pepe.
Slozuvalkata narecena triple ja spoi Muller so pomos na Gomez;Mandzukic mozebi ja ima najgolemata zasluga za LS koga ke gi poglednes natprevarite od nokaut fazata a bundes komplet cela ekipa..Jas ne mozam da se pozalam od poztrvuvanosta negova i golemiot doprinos sto go imase vo LS.Mene mi e krivo sto sega go velicat a posakuvaat i nov napagac.Toa ke rezultira so benciranje.Tie sto go velicat nema da im bide krivo sto ke bide pocesto na klupa,mene ke mi e iskreno.Sigurno mislat ke ima rotacija,da, kolku sto godinava Jupp gi rotirase na vaznite natprevari ..
Bravo za Ribery i Buyten.