Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Bohemians - Opava x-1
Siena- varese - 1
Bryan/ Bryan tenis dublovi - 1
Andora - Bugarija U19 - NG
Holandija - Norveshka 3+

Сиена денес без 2цата најдобри, Brown и Hackett се суспендирани.

Варесе +5,5 @ 1,90 е поклонче јас мислам.

Помош од некој кој има Спортлајф картичка.
Картичката си ја подигнав од уплатното место, направив акаунт на интернет после подигнувањето, ама кодот од картичката не сака да го прими, исто како да внесувам погрешен код.Треба да почекам одреден период, или во нешто друго е грешката?

Ја имав Џокович-Хас +33.5, а имаше вкупно 34 гема :icon_lol:.

Не е лош овој турнир на тенис, 3 од 4 :P

Помош од некој кој има Спортлајф картичка.
Картичката си ја подигнав од уплатното место, направив акаунт на интернет после подигнувањето, ама кодот од картичката не сака да го прими, исто како да внесувам погрешен код.Треба да почекам одреден период, или во нешто друго е грешката?

Кој код? Ти треба само лозинката која си ја одредил претходно ако си ја заборајл побарај нова и ке ти пуштат на мејлот

Дечки ај некој нека ми помогне. Кажете каде може да се следи резултатот од Белгискава кошарка, на резултати пишува дека само конечен ќе даде, а на бет365 ја нема.

Кој код? Ти треба само лозинката која си ја одредил претходно ако си ја заборајл побарај нова и ке ти пуштат на мејлот

Не за логирање, туку кодот од картичката го бара за да можам да ги гледам уплатените тикети и сите опции на сликата, ама секогаш ми дава порака внесете го бројот коректно...:(

64374056.png

Не за логирање, туку кодот од картичката го бара за да можам да ги гледам уплатените тикети и сите опции на сликата, ама секогаш ми дава порака внесете го бројот коректно...:(

Ако се секавам добро преку мејл ми пуштија еден линк коај шо беше нешто како верификација.На тој начин ли се логира ако не пробај така ако не пиши им на ФБ страната можеби ке ти одговорат

Ако се секавам добро преку мејл ми пуштија еден линк коај шо беше нешто како верификација.На тој начин ли се логира ако не пробај така ако не пиши им на ФБ страната можеби ке ти одговорат

Да го добив меилот со верификација и се логирам без проблеми...само бројот од картичката ме зафркава.

Head-to-head matches: CRUZEIRO - CORINTHIANS
http://www.betexplorer.com/soccer/brazil/serie-a/nextmatch.php?matchid=xKlnIK4d
Не знам дали е само случајност или не, 3 за 3, или нешто десетто ...

Ја ке ја пробам, многу случајности има овде, дури од 2004-та...
Едит, не е оваа за играње, прва им е оваа сезона...
Така да, доколку оваа ја тепа Крузеиро на пример, другата иде кај Коринтиас....

S.Williams - S. Errani 2 @ 8.00
---
EP U21
Spain 1
Holland 1x
@ 2.25

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom