Roland Garros | 21 мај - 9 јуни, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Ролан Гарос?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 31 33,3%
  • Рафаел Надал

Гласови: 43 46,2%
  • Роџер Федерер

Гласови: 23 24,7%
  • Давид Ферер

Гласови: 4 4,3%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 23 24,7%
  • Марија Шарапова

Гласови: 14 15,1%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 5 5,4%
  • Сара Ерани

• Агњешка Радванска

• Ќе изненади некој/а друг/а тенисер/ка

Гласови: 7 7,5%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лапај си брејккккккккккк

А зашо да не искоментира бе? Нели е тоа у склоп на турнирот? Надал му напраи брејк на Вавринка, во склоп на Ролан Гарос е тоа. Сеа ако спама на секој втор поен тоа веќе е претеризам.

А зашо да не искоментира бе? Нели е тоа у склоп на турнирот? Надал му напраи брејк на Вавринка, во склоп на Ролан Гарос е тоа. Сеа ако спама на секој втор поен тоа веќе е претеризам.

E aj на секој поен ако не да ја полниме темата?
Мене не ми смета тој, нека си коментира, ама сепак „лапај си брејк“ ако е некое мислење, океј.

E aj на секој поен ако не да ја полниме темата?
Мене не ми смета тој, нека си коментира, ама сепак „лапај си брејк“ ако е некое мислење, океј.

Тоа ти викам, ако е на секој втор поен бриши тогаш, али еднаш мислам дека не е проблем, бар според мене. Не е дека сум за Надал туку онака ти викам, јас вчера 5-6 мислења напишав за Федерер од по 2-3 збора во текот на мечот.

Тоа ти викам, ако е на секој втор поен бриши тогаш, али еднаш мислам дека не е проблем, бар според мене. Не е дека сум за Надал туку онака ти викам, јас вчера 5-6 мислења напишав за Федерер од по 2-3 збора во текот на мечот.

Па и јас напишав вчера за Федерер само „Лошо..“ ама беше тоа мислам при крајот на вториот сет.
Не дека сум за Новак и против Надал, туку и ја онака викам, да не премине во навика. : ))

Па и јас напишав вчера за Федерер само „Лошо..“ ама беше тоа мислам при крајот на вториот сет.
Не дека сум за Новак и против Надал, туку и ја онака викам, да не премине во навика. : ))

Се разбравме некако. :)
И Новак и Надал одлично го почнуваат мечот, водат со брејк предност.

Џокович на 1.05 или Надал на 1.04, што е повеќе ал ин материјал?

Џокович на 1.05 или Надал на 1.04, што е повеќе ал ин материјал?

1000 уплата , 50 денара добивка ... 100.000 уплата 5000 добивка .. сакаш да ставеш 100000 за да земеш 5000 ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom