- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.198
Гергес да не ја гледаш ?![]()
Баш размислував како изгледа Георгес во живо. Девојката е висока скоро 180 см, и преубава е. Во живо мора да изгледа спектакуларно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гергес да не ја гледаш ?![]()
Баш размислував како изгледа Георгес во живо. Девојката е висока скоро 180 см, и преубава е. Во живо мора да изгледа спектакуларно...

Очите и се Китка-Матка.![]()

А зашо да не искоментира бе? Нели е тоа у склоп на турнирот? Надал му напраи брејк на Вавринка, во склоп на Ролан Гарос е тоа. Сеа ако спама на секој втор поен тоа веќе е претеризам.
E aj на секој поен ако не да ја полниме темата?
Мене не ми смета тој, нека си коментира, ама сепак „лапај си брејк“ ако е некое мислење, океј.
Тоа ти викам, ако е на секој втор поен бриши тогаш, али еднаш мислам дека не е проблем, бар според мене. Не е дека сум за Надал туку онака ти викам, јас вчера 5-6 мислења напишав за Федерер од по 2-3 збора во текот на мечот.
Па и јас напишав вчера за Федерер само „Лошо..“ ама беше тоа мислам при крајот на вториот сет.
Не дека сум за Новак и против Надал, туку и ја онака викам, да не премине во навика. : ))

Џокович на 1.05 или Надал на 1.04, што е повеќе ал ин материјал?
1000 уплата , 50 денара добивка ... 100.000 уплата 5000 добивка .. сакаш да ставеш 100000 за да земеш 5000 ?