F
FARANG
Гостин
не бре,баш е пи*ка и пол...ама тоа носот повисоко од облаци е кренат
пари, кола, станови, убавина? па спитомија де ако си шизик
не бре,баш е пи*ка и пол...ама тоа носот повисоко од облаци е кренат
позајми нешто,ако имаш вишок...оваа се пали само на наброеното и апла си кажувапари, кола, станови, убавина? па спитомија де ако си шизик
позајми нешто,ако имаш вишок...оваа се пали само на наброеното и апла си кажува![]()
лаже бе другар... таа ако има се тоа тогаш не и треба тоа него нешто трето. што сака нека збори ти кажи и породужи да и кажуваш тоа што имаш
Едното циганче му рекло на друготоБрат ми се ми кажува и немал секс 1 месец и го правел само оваво купатилото
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 17:39 ---
Брат ми се ми кажува и немал секс 1 месец и го правел само оваво купатилото
![]()
не е така. Тоа се отмени цури не се мешаат со радници како нас си бараат некој рамен на себе да се дозбогатат..лаже бе другар... таа ако има се тоа тогаш не и треба тоа него нешто трето. што сака нека збори ти кажи и породужи да и кажуваш тоа што имаш
не е така. Тоа се отмени цури не се мешаат со радници како нас си бараат некој рамен на себе да се дозбогатат..
Веројатно малите жолти женчиња се врвот на отменоста.или не го бива фраерот... остај приказни за отмени цури ај што такви баш се и урбана легенда ама и да ги има некој сигурно ги работи
Веројатно малите жолти женчиња се врвот на отменоста.
Туку, живо сум заинтересирана, што ти лично подразбираш под тоа еден маж да го бива за да задоволи жена?
Драга ^
Остај го Фаранг. Од Јапонија па кога ќе фатиш западно, до Америка се има изебено. Во Турција, што мислиш, зошто протестираат? Чека сега Нобелова награда за клецање.
Фаранг, ако не е премногу лично, зошто не најдеш некоја Англо-Саксонка, што бараташ по тоа касабата Тајланд ?
Најпрво, мене не може да ми сметаат азијатките, нема како, бидејќи маж кој бил интимен со нив, нема никогаш да дојде во допир со мене. Иако, таа поуслужна црта или субмисивност повеќе ми зборува за мажот кој ја преферираШто ти сметаат тебе азијатките, тоа е веќе прашање на вкус. Иначе не се баш мали ко што си мислиш тоа е уште еден мит. Во споредба со вас се каде каде подобри во секој поглед. За почеток разлика во години не е проблем, си имам девојка повеќе од 10 год помлада, помладолики се и на 40 може да се стегне и да изгледа ко тинејџерка, многу поеластични, поуслужни, open minded и каде каде подобар секс.
Иначе никој не може да задоволи жена. Не си ни замарам со тоа. Јас си гледам за мене.![]()
Па ти човече, само за кондоми работиш ....Не се замарам јас со турција... Убавината на Австралија е што има се овде. Немора подалеку да одам. Сакаш азијатки има цел куп азијатски места/дискотеки итн. Сакаш бразили има и такви места. Сакаш македонки, србинки, хрватици, албанки, гркињи... Во последно време има и од судан и сомалија се повеќе australia good country...Мултикултура јеби га