Колку време сте немале секс?

F

FARANG

Гостин
позајми нешто,ако имаш вишок...оваа се пали само на наброеното и апла си кажува :(

лаже бе другар... таа ако има се тоа тогаш не и треба тоа него нешто трето. што сака нека збори ти кажи и породужи да и кажуваш тоа што имаш

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
лаже бе другар... таа ако има се тоа тогаш не и треба тоа него нешто трето. што сака нека збори ти кажи и породужи да и кажуваш тоа што имаш

dude, нигде не рече Плавооко дека таа имала се- таа барала СЕ (од финансиска гледна точка ;) )

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Брат ми се ми кажува и немал секс 1 месец и го правел само ова :drk: во купатилото :P
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 17:39 ---
Брат ми се ми кажува и немал секс 1 месец и го правел само ова :drk: во купатилото :P

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 17:39 ---
Едното циганче му рекло на другото
-Абе бурек уба работа е тоа
-Шо бе, кога јадеше?
-Не бе брат ми видел
Така и ова ми заличи сега :D

Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
не е така. Тоа се отмени цури не се мешаат со радници како нас си бараат некој рамен на себе да се дозбогатат..

F

FARANG

Гостин
не е така. Тоа се отмени цури не се мешаат со радници како нас си бараат некој рамен на себе да се дозбогатат..

или не го бива фраерот... остај приказни за отмени цури ај што такви баш се и урбана легенда ама и да ги има некој сигурно ги работи

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
или не го бива фраерот... остај приказни за отмени цури ај што такви баш се и урбана легенда ама и да ги има некој сигурно ги работи
Веројатно малите жолти женчиња се врвот на отменоста.

Туку, живо сум заинтересирана, што ти лично подразбираш под тоа еден маж да го бива за да задоволи жена?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Драга ^
Остај го Фаранг. Од Јапонија па кога ќе фатиш западно, до Америка се има изебено. Во Турција, што мислиш, зошто протестираат? Чека сега Нобелова награда за клецање.

F

FARANG

Гостин
Веројатно малите жолти женчиња се врвот на отменоста.

Туку, живо сум заинтересирана, што ти лично подразбираш под тоа еден маж да го бива за да задоволи жена?

Што ти сметаат тебе азијатките, тоа е веќе прашање на вкус. Иначе не се баш мали ко што си мислиш тоа е уште еден мит. Во споредба со вас се каде каде подобри во секој поглед. За почеток разлика во години не е проблем, си имам девојка повеќе од 10 год помлада, помладолики се и на 40 може да се стегне и да изгледа ко тинејџерка, многу поеластични, поуслужни, open minded и каде каде подобар секс. ;)

Иначе никој не може да задоволи жена. Не си ни замарам со тоа. Јас си гледам за мене. :P
--- надополнето: 4 јуни 2013 во 19:42 ---
Драга ^
Остај го Фаранг. Од Јапонија па кога ќе фатиш западно, до Америка се има изебено. Во Турција, што мислиш, зошто протестираат? Чека сега Нобелова награда за клецање.

Не се замарам јас со турција... Убавината на Австралија е што има се овде. Немора подалеку да одам. Сакаш азијатки има цел куп азијатски места/дискотеки итн. Сакаш бразили има и такви места. Сакаш македонки, србинки, хрватици, албанки, гркињи... Во последно време има и од судан и сомалија се повеќе australia good country...Мултикултура јеби га

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Што ти сметаат тебе азијатките, тоа е веќе прашање на вкус. Иначе не се баш мали ко што си мислиш тоа е уште еден мит. Во споредба со вас се каде каде подобри во секој поглед. За почеток разлика во години не е проблем, си имам девојка повеќе од 10 год помлада, помладолики се и на 40 може да се стегне и да изгледа ко тинејџерка, многу поеластични, поуслужни, open minded и каде каде подобар секс. ;)

Иначе никој не може да задоволи жена. Не си ни замарам со тоа. Јас си гледам за мене. :P
Најпрво, мене не може да ми сметаат азијатките, нема како, бидејќи маж кој бил интимен со нив, нема никогаш да дојде во допир со мене. Иако, таа поуслужна црта или субмисивност повеќе ми зборува за мажот кој ја преферира ;) .

И како сега никој не може да задоволи жена, а од друга страна има такви мажи кои не ги бива? Сега сите не ги бива или пак сите не можат да задоволат?

Не се извлекувај, ајде како самопрогласен експерт, што е она што го прави некој маж да го бива? Девојка ти што вели?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Не се замарам јас со турција... Убавината на Австралија е што има се овде. Немора подалеку да одам. Сакаш азијатки има цел куп азијатски места/дискотеки итн. Сакаш бразили има и такви места. Сакаш македонки, србинки, хрватици, албанки, гркињи... Во последно време има и од судан и сомалија се повеќе australia good country...Мултикултура јеби га
Па ти човече, само за кондоми работиш .... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom