- Член од
- 7 ноември 2011
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 934
Зошто не ми одговараш на прашањето?
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Ајде сега раскажи им на сите кои ги охрабруваш тука како се испотресе кога ти се дупна кондомот?
За добробитот на твоето идно семејство, за добробитот на човештвото... Штогод.
Хедонизмот не мора да биде алфа и омега на твоето постоење.
Многу е едноставен всушност одговорот и универзално важи за сите жени, ама ти некако и покрај супериорноста на азијаткиве не си разбрал ништо...ти реков не постои тоа
Која е тајната? Ајде просветли не.Многу е едноставен всушност одговорот и универзално важи за сите жени, ама ти некако и покрај супериорноста на азијаткиве не си разбрал ништо...
Чекам одговор од експертиве Фаранг и МОП.Која е тајната? Ајде просветли не.
Зар не чувствуваш дека на светот има поголеми и поважни работи од тебе и твоето задвоволство на кои би можел да им се посветиш?Јас имам еден живот и сакам да го уживам и живеам како мене ми одговара. Не е проблем имам јас доволно направено за моето идно семејство а човештвото и со мене и без мене отиде у курац
Ајде сега раскажи им на сите кои ги охрабруваш тука како се испотресе кога ти се дупна кондомот?
Зар не чувствуваш дека на светот има поголеми и поважни работи од тебе и твоето задвоволство на кои би можел да им се посветиш?
Веројатноста да закачиш СПБ овде и таму е иста, така?Што да раскажам? Па јас не кријам ништо, се дупна и што? Ја прашав дали се има тестирано. Мене ми дојде глупо и незгодно она се насмеа и ми рече се нема. Бевме се тестиравме и двјацата. Голема работа... Тебе да те прашав што ќе се случеше? Гарант немаше да се смееш така? Тоа е разликата. Таму нема табуа во МКД да и предложиш на некоја да се тестирате има очи да ти ископа. Неколку саати подоцна се беше ок си продоживме најнормално наредните 3-4 дена. Негледам што ти беше форава
Чекам одговор од експертиве Фаранг и МОП.
Веројатноста да закачиш СПБ овде и таму е иста, така?
Да не ти го барам постот, ме мрзи, беше очигледно дека си се упрпал од страв, а сега некоја идила прикажуваш тука...
си имам јас и други системи/методи кога сум таку како да си го минимизирам ризикот. 10 години живеев таму и никогаш ништо немам закачено.
[quote="FARANG, post: 5919373, member: 55875"си имам јас и други системи/методи кога сум таку како да си го минимизирам ризикот. 10 години живеев таму и никогаш ништо немам закачено.
Аиии каква техника користиш жити ја ? Што и тестираш?не ама фаранг сега си ги тестира унапред тие што не ги знае доволно30 долари, мирна бачка
![]()