Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За натпреваров no comment. Не знам ни како го изгледав :icon_neut. Заслужена победа на Вердер.

porto 4e ni se padni

ne we se zafrkavam sekako nema da bidi prv ama sekako tezok protivnik ni se pajdza

ajde liverpul pak da ni se padni jas taka si mislam:vozbud:

Ете и оваа ја изгубивме :(.Тоа е тоа, сега сами си се зезнавме и како што кажа ТонИнтер според среќата наша сеа гарант ќе ни падне тежок противник.

Можни противници во наредна фаза:
1.Барса
2.Ливерпул
3.Ман.утд/Виљареал
4.Лион/Баерн
5.Арсенал

Е од овие 5 односно 7 екипи ќе ни падне една и сите ќе ни бидат силни противници.Јас би сакал да ни падне комбинацијата 4. т.е. Лион или Баерн.Како и да е одиме со кренати глави во наредна фаза и јас очекувам газење на противниците.Башка поголемо ќе биде задоволството после двата порази :wink:

Лелее ... Никаква игра шо ке беше ова..Оној Мансини врска да се немало,Кварезма колку толку по активен беше..Адриано имаше добра шанса прво полувреме ама уште тушлав е ке мора да ослаби ја нема таа брзина што ја имаше,дечки Ибра си е Ибра да се разбериме, и сватив дека 4-3-3 не ни оди ... И то како ни фали Самуел во одбрана ... Мунтари разочара денес..Без Максвел немаме лев бек видовте ... Бурдисо да ја ставеше убо ке беше ама некој од фашистине ја извај од линија.. То тие то..

Немој да барате полесен противник,Ние сме Интер ... Може со лесен противник да заебиме , а со тежок да победиме .. Затоа не се замарајте со кој ке ни падни и слични работи

Толку од мене ..

Киево да го средиме ке мора !

Напред Црно-плави !

Јас Баерн или Порто :)

Може и Манчестер :P:P:P

Кој сака нека дојди ке го посериме ...
Ама Англиска ако дојде полесно за Мурињо ке биде.. Колку толку знае како играат:smir:

Сакам ливерпул!
п.с. ждрепката е во петок во 12 саатот изгледа!

Ждрепката е во петок во 12h, ама не овој туку другиот петок

И нека се падне било кој, за такви дерби натпревари се живее...:helou:

Зарем е потребен коментар за ваква игра :kesa:?

П.С. Кога би можел да бирам со кого да падниме во 1/8финале, би избрал Ливерпул. Причините познати се :).

Полека но сигурно Мур учи од грешките, ме радува неговата изјава по мечот во која го призна поразот :
Tonight Inter reverted to the coach's preferred 4-3-3 formation, but he admits the 4-4-2 works better for the team at the moment.Right now we are more comfortable playing with a 4-4-2, because it gives us more strength physically, tactically, and psychologically."

Ајде и официјално да ви честитам за пласман во 8-мина финале.Сакам со Барса да се паднете добро дерби ќе биде или пак со Манчестер во Англија втората утакмица ќе врие :tv:

Ајде и официјално да ви честитам за пласман во 8-мина финале.Сакам со Барса да се паднете добро дерби ќе биде или пак со Манчестер во Англија втората утакмица ќе врие :tv:

koj saka neka se padni togash ke vidite koj e MOURINHO! sega si pravi taktiki i u4i za vo 1/8 finale a tamu ce eksplodira timov sekoj igra4 4e vrie a bashka go gledam ikvarezma podobruva so passovive ama mancini me zagrizuva

Уште сега ми се вртат или Арсенал/Порто или Баерн/Лион ( Умбра за кого ке навиваш ако играат со Баерн?! :sakas_ust), такво чувство имам, иначе сеедно кој ке биде противникот, се надевам дека до тој меч ке имаат комотна предност во првенството зашто можно е негативен афект да има двомечот од ЛШ тој период, плус и тешки противници ке има Интер токму во тој дел од првенството .

п.с. Спремете си диазепамчиња, b6, лексилиуми мада ке ве утепаат, по можност шеќер да имате и во оние кризни региони со недостиг на вода, задолжително неколку шишиња со вода, да мешате со шеќерот . . . . тоа е опремата потребна оваа сезона, и задолжителна опрема за секој Интераш последниве 10 и повеќе години .

Добро...
Фудбалот е непредвидлив, за среќа двата порази во лигата на шампиони сега засега се без последица.
Сепак неможам да го оправдам поразот.
Штета што околу 40 милиони евра беа потрошени во летниот период за под просечни играчи.
Една 50-ка да дадеше Морати од самиот почеток и сега ќе го имавме Лампард

Честита победа,ама на Вердер.Децата си ја заслужија максимално,и многу ми е криво што нема да продолжат во Лига на Шампиони.Некој спомна погоре,а јас истото го мислам,ПРВ пат да се нервирам Интер кога ке дај гол.Искрено,не сакав да постигнат,туку спротивно,не за друго,оти не заслужија.....вечерва беа Lost in translation....да ме прашаше некој пред почетокот на сезонава,истава формација ке ја кажев како најсилна,со една измена во одбрана...
И пак нема да честитам за квалификувањето,реков,првата честитка ке ја дадам,кога ке поминиме некој од погоре споменативе што не очекуваат.

Изјава на Жозе Мурињо пред натпреварот:
Екипа со освоени 8 бода не заслужува да игра во 1/8 финале.
(Мурињо)

последни 3 натпревари во Лига на Шампиони:
Анартозис - Интер 3 - 3
Интер - Панатинаикос 0 - 1
Вердер - Интер 2 -1
Размислите добро
е сега ни фали уште:
Ман Утд
Барса
Ливерпул
Арсенал
Баерн Минхен

Кој нема здраво срце нека се откаже од Интер, додека е без последици.
Народната вика вака:
Кој високо лета, за земја се замачкува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom