Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.993
- Поени од реакции
- 22.199
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи нетов е тиња, нон стоп ми дава
Oops! Google Chrome could not find...
и тоа на разни страни, ќе направам рефреш и страната се отвара
да ве прашам денес ставив оптика и ми ставија некој хуавеј 8240 терминал е сега дали некој знае како да влеза во чудово пошто со telecomadmin user i admintelecom password не влага а нормално влага со admin i root password но не се отваараат сите опции ке ве молам за помош
Ti e se usernejmot i passot (barem kaj mene), i tocno taka so admin root ako vlezes gi nema site opcii., Javi se na 080012345 moze im se smeneti passwordite, mojot e zemen okolu nova godina.да ве прашам денес ставив оптика и ми ставија некој хуавеј 8240 терминал е сега дали некој знае како да влеза во чудово пошто со telecomadmin user i admintelecom password не влага а нормално влага со admin i root password но не се отваараат сите опции ке ве молам за помош
Доколку имате проблеми со некои страни, сменете ги ДНС адресите во: 8.8.8.8 и 8.8.4.4
Уште имате проблеми со отварање на страниве? Кај мене ме сотре, треба по 100 пати refresh да правам за да ми отвори кај 90% од сајтовите![]()