Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене youtube е бавен. Некогаш само додека се вклучи, а потоа си тера брзо. Треба да се најдат од T-Home која врска им зафркава, веројатно не препознава локација од прва и презема од некои подалечни сервери.

pa da vi kazam razocaran sum od optikava, koga bev na bakar so 8mb/s siminjav torenti so 1mb/s a sega so optika od 40mb/s siminjam so 0.600kb/s, nemoze da krene poveke od 0.600kb/s

ќе ти се среди, ваљда, уживај :D

него проблемите со јутјуб се одамна познати... не знам како тоа уште ги немаат целосно средено
пожелно е веќе да не ги спомнуваме, досадно е.

Не се одамна познати,се беше во ред до пред 2 дена,последниве 2 дена интернетот е К А Т А С Т Р О Ф А:D

Ако имате проблеми со youtube, можеби ова ќе ви помогне:

Одете во прилагодувањата: https://www.youtube.com/account_playback
и одберете I have a slow connection. Never play higher-quality video

Кај мене се подобри брзината на вчитување.

Ако имате проблеми со youtube, можеби ова ќе ви помогне:

Одете во прилагодувањата: https://www.youtube.com/account_playback
и одберете I have a slow connection. Never play higher-quality video

Кај мене се подобри брзината на вчитување.
Ова е срамно ако си на фамозниот, најстабилниот Т-Хоме да одбереш:pos: Не се однесува ова на тебе, туку потсмев кон најдобриот оператор кој ем дере со цени ем не е повеќе врв во Мкд, сега барем се има избор, има доста локални провајдери по градови кои се итекако стабилни и поИздавни во гб од нивните најниски претплати.

Ужас е, торентов не крева повеќе од 400kb/s, а и на speedtest дава многу слаби резултати

Некој со speedport рутер на форумов имат? Да проверит во network, devices and users дали му се покажвит IP адреса шо почвит со 10.77.ХХ.ХХ

ноќеска направија некој update на ресиверите , кај мене на тој големиот немаше саат гледам од денеска работи , малиот ресивер немаше премотување во живо сега гледам и тоа има !!!!!

Едно малку стручно прашање... :)
Телефонот од Т-хоум ми е поврзан преку рутер а интернет имам кабелски преку Близу. Дали може некако да го искористам рутерот и да имам WiFi ама и телефонот да ми работи?

ноќеска направија некој update на ресиверите , кај мене на тој големиот немаше саат гледам од денеска работи , малиот ресивер немаше премотување во живо сега гледам и тоа има !!!!!
А каков ресивер имаш?Исто така сега ги имаат вметнато логоата при промена на каналите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom