Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку да ве потсетам Интер го држи рекордот за најмногу освоени бодови по сезона!:helou: 97

@Думан брат ние не сме милан со втора лига екипи дома да губиме!

Инаку да ве потсетам Интер го држи рекордот за најмногу освоени бодови по сезона!:helou:

@Думан брат ние не сме милан со втора лига екипи дома да губиме!
Шест победи по ред има Интер,
а тогаш доаѓа до опуштање..
па не е чудно да се киксне каде што најмалку очекуваме.
За среќа поразот од Панатинаикос е добредојден за памет во глава.
И јас се надевам дека ќе ги добиеме сите натпревари до крајот на 2008 год.
Но тоа треба и на терен да се направи, однапред на никој немудаваат бодови. Победа против Киево е добредојдена за одлепување од второкласните екипи Билан и ЈуБе.
Еден Х и 8 бода разлика, услов да се победи Киево.

Да, се слагам со Думан.Малите екипи понекогаш претставуваат голем проблем, пред се поради нивната мотивација.Потсетитесе како ќе се зезневме против Катанија на пример.Затоа како што кажа Думан после супериорноста на Интер може да следи опуштање во кое јас не верувам, зошто знам дека сега го немаме Манчини, тука е мистер Мурињо кој нема да допушти да дојде до тоа.
Јас сепак сум оптимист, но во ситуацијава нема оптимизам/песимизам поради тоа што Интер игра во супер форма така да сепак очекувам тоа во заградите да се остари :)

Possible formation (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Bolzoni; Figo, Adriano, Balotelli.

Werder Bremen-Inter 0-1

Според Гоал.цом Мурињо ќе стартува со овие фудбалери..

Мислам дека сепак ќе играме со 2 офанзивни крила. Тешко е да се претпостави кога е во прашање Мурињо што е многу позитивна работа! Кога беше ;анчини на клупата на ИНтер мислам дека сите пред време ги знаевме стартните 11 :)

Зошто би играл Фиго пред Кварезма? :toe:
Goal.com и се е можно :)
За со Лацио беше ставен Адриано во шпицот а не беше ни повикан :)
Кварезма и Мансини би требало да бидат во стартниот тим, и можеби Балотели и Адриано во шпицот.

Според тоа што го читав на нет последните денови мислам дека и Маикон ќе одмара па може младиот Сантон да игра...

И најново..

Според Мурињо ќе играт од првата минута Бурдисо и Матераци како стопери и Адриано во шпицот. Ај после ракометот ќе ја прочитам целата изјава можи има нешто интересно...

НЕма шо да гледам поќе.. прочитав на брзина..
Најверојатно ќе игра и Занети бидејќи Муриљо вика дека тој е играч дека одморот е лош за него и дека капитенот не треба да одмара за да го одржи темпото на игра.
Покрај Адриано, вика дека би можел да игра Ибра, за кој важи истот како и за Занети, но би можел да игра и со две крила.
Мо=еби ќе играат и Сантон и Балотели од првата минута.
За Балотели вика дека не се важни головите кои ги постигна за младиот тим, туку тој треба да се докажи во најквалитетните натпреварувања каде се игра против 30 годишни клавитетни играчи.

Значи отворени се сите варијанти за утре.. :)

Ќе има утре пренос од Интер?

Дали може некој да ми даде да симнам видео на ибра(нешто како ова на Адриано) сакам да го имам на тел.:smir:

На ХРТ 2 ќе има пренос од Рома - Бордо. Ајде нашите нека даваат Вердер - Интер :)

Goal.com и се е можно :)
За со Лацио беше ставен Адриано во шпицот а не беше ни повикан :)
Кварезма и Мансини би требало да бидат во стартниот тим, и можеби Балотели и Адриано во шпицот.

Според тоа што го читав на нет последните денови мислам дека и Маикон ќе одмара па може младиот Сантон да игра...

И најново..

Според Мурињо ќе играт од првата минута Бурдисо и Матераци како стопери и Адриано во шпицот. Ај после ракометот ќе ја прочитам целата изјава можи има нешто интересно...

НЕма шо да гледам поќе.. прочитав на брзина..
Најверојатно ќе игра и Занети бидејќи Муриљо вика дека тој е играч дека одморот е лош за него и дека капитенот не треба да одмара за да го одржи темпото на игра.
Покрај Адриано, вика дека би можел да игра Ибра, за кој важи истот како и за Занети, но би можел да игра и со две крила.
Мо=еби ќе играат и Сантон и Балотели од првата минута.
За Балотели вика дека не се важни головите кои ги постигна за младиот тим, туку тој треба да се докажи во најквалитетните натпреварувања каде се игра против 30 годишни клавитетни играчи.

Значи отворени се сите варијанти за утре.. :)

Ќе има утре пренос од Интер?

Незнам зошто на дуелот со Лацио на крај шанса доби Фиго пред Мансини и Кварезма, тоа за мене е несватлив потег или пак можеби Мурињо сака да го спреми дедото и да го користи неговото искуство во втората фаза од ЛШ.

Мурињо сакал Занети да одмори ама капитенот имал желба да игра бидејќи со тоа ќе го превземе првото место кога се во прашање настапите во Европа на некој играч од Интер.

Мислам дека конечно Ибра треба да добие одмор, алоооо Мурињо, Ибра ти ги одигра сите минути до сега (ако некој му го знае мобилниот нека му прати порака).

Многу ме радува формата на Камбијасо, леле каков ѕвер станува никој не мрда покрај него, солободно во јануари можеме да ги шитнеме Виеира и Дакур.

Незнам зошто на дуелот со Лацио на крај шанса доби Фиго пред Мансини и Кварезма, тоа за мене е несватлив потег или пак можеби Мурињо сака да го спреми дедото и да го користи неговото искуство во втората фаза од ЛШ.

Мурињо сакал Занети да одмори ама капитенот имал желба да игра бидејќи со тоа ќе го превземе првото место кога се во прашање настапите во Европа на некој играч од Интер.

Мислам дека конечно Ибра треба да добие одмор, алоооо Мурињо, Ибра ти ги одигра сите минути до сега (ако некој му го знае мобилниот нека му прати порака).

Многу ме радува формата на Камбијасо, леле каков ѕвер станува никој не мрда покрај него, солободно во јануари можеме да ги шитнеме Виеира и Дакур.
Не е на некој, туку на легендарниот Џузепе Бергоми.
Не се сеќавам многу на него бидејќи се пензионира 1999 година, а јас пред некоја година поќнав да го следам и да навивам за Интер но сепак тој е најголемите играчи кои некогаш играле за клубот и што е најважно ја помина целата кариера во Интер.

Најверојатно и Занети сака да го достигне рекордот на Бергоми но и Мурињо имаше изјава во врска со тоа...

Zanetti is historic, he's a player that should rest when you look at the kilometres he has in his legs, but rest is bad for him. The captain doesn't like resting, and to keep his condition he has to play. He's this kind of player. As for Ibrahimovic, an attack with Adriano and the Swede is possible, or with two wingers."

Интер - Киево
14/12/2008

Сиена - Интер
21/12/2008

Интер - Каљари
11/01/2009

Аталанта - Интер
18/01/2009

Интер - Сампдорија
25/01/2009

Катанија - Интер
28/01/2009

Интер - Торино
01/02/2009

Лече - Интер
08/02/2009

Интер - Милан
15/02/2009

Болоња - Интер
22/02/2009

Интер - Рома
01/03/2009

Џенова - Интер
08/03/2009

Интер - Фиорентина
15/03/2009

Интер - Реџина
22/03/2009

Удинезе - Интер
05/04/2009

Интер - Палермо
11/04/2009

Јувентус - Интер
19/04/2009

Наполи - Интер
26/04/2009

Интер - Лацио
03/05/2009

Киево - Интер
10/05/2009

Интер - Сиена
17/05/2009

Каљари - Интер
24/05/2009

Интер - Аталанта
31/05/2009

Еве уште што ни останува до титула:helou:

mene ovie kola me plasat!:raz:

mene ovie kola me plasat!:raz:

Нема што да те плашат, гледајки го сега распоредот очекувам победи до мечот со Милан. Тоа се 8 меча по ред, што значи 8 победи во редослед со оглед дека противниците се условно кажано слаби екипи, со што верувам дека разликата со конкурентите до тој меч со Милан би била двоцифрена па ке се влезе неоптоварено со победнички менталитет и ке се игра без притисок а за мечот со Милан Се е можно .
Како што бев убеден дека ке го згазат Лацио, така сум и убеден дека ова што сега го зборам ке се реализира и истото ке им овозможи мирен финиш во првенството.
Како и да е, со победа над Киево, наредниот викенд веќе со сигурност се одлепуваат или од Јуве или од Милан, ако имаат доволно среќа и од двата тима . . . ние фановите сме во состојба да се интересираме стрикно за мечевите на Интер, останатите во ваква состојба на табелата не треба да не интересираат, што не е случај со фановите на Јуве или Милан кои секое коло се надеваат на кикс за Интер, покрај победите за нивните клубови . :toe:

п.с. Тренерот на Милан, Анчелоти на прашањето кој ке го сопре Интер рече, па Милан тоа го направија . . . интересно, али неговиот тим беше сопрен од Болоња дома, Џенова и Палермо и беа надиграни од Каљари кои до тој момент немаа освоено бод. По мечот со Милан реков, првенството не се освојува само со победи во дерби средбите, и истото како што гледам се реализира за наша среќа во корист на Интер .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom