Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
најмасовно набљудување на ваков настан беше некаде во 1991година кога за време на демонстрациите во Кичево каде имаше 15 000 луѓе поради спорот за водата со Прилеп,точно над градот поминаа некои светлечки објекти во јато менувајќи ја насоката спротивно на нашите закони на физиката.15 000 луѓе го видоа тоа

најмасовно набљудување на ваков настан беше некаде во 1991година кога за време на демонстрациите во Кичево каде имаше 15 000 луѓе поради спорот за водата со Прилеп,точно над градот поминаа некои светлечки објекти во јато менувајќи ја насоката спротивно на нашите закони на физиката.15 000 луѓе го видоа тоа

А како се менува насока спротивно од нашите закони на физиката?

па ако не свати,можи на пример да објасниш цик-цак движење со остри свртувања со денешните закони на физиката.равенките за инерција тоа не го дозволуваат

Значи тој настан го виделе 15000 лиѓе во 91 година, а ти после 22 години премиерно тоа го соопштуваш тука на кајгана?????

Одредени аспекти да ги исмеваш на серијата - во ред. Ама буквално се да помножиш со нула, е тоа се глупости.
Ти веруваш во тие прикаски пред спиење за мали деца.
После 5000 години ако остане ајфеловата кула ќе излезе дека вонземјани со напредна технологија ја граделе,или можеби првиот клон крава вонземјани го направиле.

После 5000 години ако остане ајфеловата кула ќе излезе дека вонземјани со напредна технологија ја граделе,или можеби првиот клон крава вонземјани го направиле.

А може да испадне и сценарио како со црниот камен кај муслиманиве, па да биде мета на некоја нова луда религија. Може мал милион работи да испаднат.

Едно е да веруваш, друго е да ги разгледаш тие непоресдни докази и индикации со ладна глава. И не ми кажувај дали верувам во нешто или не, тој збор ретко го користам, дефинитивно не за вакви работи. Не ми ставај зборови во уста што не ги употребувам.

Едно е да веруваш, друго е да ги разгледаш тие непоресдни докази и индикации со ладна глава. И не ми кажувај дали верувам во нешто или не, тој збор ретко го користам, дефинитивно не за вакви работи. Не ми ставај зборови во уста што не ги употребувам.

Непосредни докази и индикации во забавна ТВ серија?

А може да испадне и сценарио како со црниот камен кај муслиманиве, па да биде мета на некоја нова луда религија. Може мал милион работи да испаднат.

Јас убаво те прашав дали веруваш,а не ти ставив зборови во уста

Непосредни докази и индикации во забавна ТВ серија?

За некого и гледање муви како се парат е забава. Субјективно секој го доживува на различен начин гледаното. А тоа што го кажа, не е предметна дефиниција.

Јас убаво те прашав дали веруваш,а не ти ставив зборови во уста

Не праша, туку констатираше. Има разлика.

За некого и гледање муви како се парат е забава. Субјективно секој го доживува на различен начин гледаното. А тоа што го кажа, не е предметна дефиниција.

Прашањето беше „Како се наоѓаата непосредни докази и индикации во забавна ТВ серија?“.

На кој што му е забавно си е ствар на вкус. Па и мене ми се забавни мувите.

Прашањето беше „Како се наоѓаата непосредни докази и индикации во забавна ТВ серија?“.

На кој што му е забавно си е ствар на вкус. Па и мене ми се забавни мувите.

Јас ќе продолжам со серијата, ти со мувите. Таман. Everybody happy.

Значи не ми се верува дека ти гледаш Фринџ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom