Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Momak da ne zaboravi na porazot od Juve prosla godina 1-2 na domashen teren?Da ne pominaa od togash 29 utakmici i da se odnesuva na se vkupno i vo CL izubivte od Liverpool taka da pak slusajte go Branko idiotot so pojma nema i negovite statistiki

Да во право си, погрешна е таа статистика, ама во моментов тоа и не е битно нели, сеедно .

Добра екипа состави Мурињо,ама искрено очекував многу повеќе.Веројатно треба и време,не веројатно туку сигурно,па за да почнете со триумфални игри.Моментално тактиката и сите елементи се добри,но фали нешто,фали една мала искра па да почнете да победувата како што се очекува без да стравувате околу резултатот до 90 мин.Само напред:helou:

A што повеќе?
1 место во Сериа А со 6 бода предност од најблиската "конкуренција"
Квалификуван во следната фаза на ЛШ!
Сеуште сме во купот(не е почнат ама нема веза)
+тимска хармонија+Адриано!
што повеќе????

Магијата наречена Кварезма да проработи. Тоа јас би го сакал, но, нема. Барем досега. :(

A што повеќе?
1 место во Сериа А со 6 бода предност од најблиската "конкуренција"
Квалификуван во следната фаза на ЛШ!
Сеуште сме во купот(не е почнат ама нема веза)
+тимска хармонија+Адриано!
што повеќе????

Е ова што ТониИнтер вика.Магијата на Кварезма да проработи.Не ги спорам резултатите,секоја чест,ја зборев за состојбата на теренот.Тоа е исто битно.Не исто да победуваш со 2:1 или со 4:1,тоа ја одсликува и играта на теренот нормално.Мислам дека со тек на време,со оглед дека е нов тренерот тоа ќе се среди,и ќе играте фуриозно.Околу титулата оваа година,мислам дека нема да има дилеми.

Мене ми е исто 2-1 или 10-0
3 бода се 3 и со првиот и со вториот резултат!
Имам кажано и порано ама пак ке се повторам!
Повеќе сакам победа од 1-0 со само 1 шанса и тупава игра одколку 20 стативи супериорна игра и доминација со резултат 0-0!
И пак ке ги спомнам Арсенал-тим кој според мене ја има најубавата игра со многу дриблинзи,подавања,акции и шанси а на крај година секогаш се позади првите 2 екипи.
Значи на крајот кај резултатот не пишува Интер цело време напаѓаше имаше 10 шанси за гол ама несреќно одигра нерешено туку пишуе 0-0!
другата година овоа време само статистиката ке си стои дека во првата утакмица во кариерата против палермо Хозе мурињо го прегази палермо среде сицилија со 2-0!

Мене ми е исто 2-1 или 10-0
3 бода се 3 и со првиот и со вториот резултат!

Сосема се согласувам,дека на крајот најважно е да се победи.Ама не ми беше то целта.Ако ја погледнеш Барса на пример ќе ти биде јасно за што мислам.Сметав дека Мурињо ќе успее да создаде нешто такво со Интер,и мислам дека кога тогаш порано или подоцна би требало да успее.Ќе видиме!!!

Сосема се согласувам,дека на крајот најважно е да се победи.Ама не ми беше то целта.Ако ја погледнеш Барса на пример ќе ти биде јасно за што мислам.Сметав дека Мурињо ќе успее да создаде нешто такво со Интер,и мислам дека кога тогаш порано или подоцна би требало да успее.Ќе видиме!!!

Остави ја таа работа на мистер Мурињо :wink:.И сигурно знаеш дека Италија не е ниту Англија, нити Шпанија.Мурињо преферираше напаѓачки фудбал со формација 4-3-3 што е нус појава во Италија, но пак се снајде и ете го Интер, и покрај екстремно тешкиот распоред пак е прв на табела.

Добро бе Стефче, имаше и вчера кавги на темата за Јуве, гледам нов си на форумов, вакви дискусии по фан клубови не се толерираат, баталете сега исти муабети кога како и да е модераторите ке ви ги избришат .

п.с. Џиџи да, неговото присуство ке смени некои работи во Јуве, али Трезегол покрај Амаури и Делпиеро, тешко, status quo кога е во прашање нападот кој и без него ви е добар, само би донел освежување и можност за одмор на сегашниве првотимци .

googlejuve.jpg

Готово, не планирам да навлагам во дискусии со тебе повеќе.Ај гит!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom