Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Spekulaciive pocnaa otkako Moyes javi interes za Fabregas i opcijata koja ja imate staveno da ako nekoj tim upati ponuda do Barca za nego i Barca saka da prodade po taa cena, ke treba vas prvo da ve prasa dali sakate da go kupite za primer 40 milioni (lupam).
Vie ja imate the upper hand vo bilo kakov transfer na Fabregas negde![]()
jbg, it's payback time za SilvestreА да го прекрстевте тимот во Арсенал јунајтед, пошо гледам запнале со по нашиве играчи...![]()
А да го прекрстевте тимот во Арсенал јунајтед, пошо гледам запнале со по нашиве играчи...![]()
Samuel @samuelj29060 5m
Yep, confirmation from Italy. Julio Cesar to Arsenal is imminent. (Last RT). #AFC
Не знам колку е вистина, го најдов на фејсбук, искрено се надевам дека не е баш вистинито![]()
Ако дојде Цезар Фабијански ќе си оди.
Цезар е одличен голман, незнам зашто толку хејт према него.
Ќе има Војче од кој да учи, има огромно искуство.
Конфирмација од Италија?
Каква црна Италија кога Цезар во Лондон живее.
Ова изгледа е глупост уште од лани кога си бегаше од Интер.
Spekulaciive pocnaa otkako Moyes javi interes za Fabregas i opcijata koja ja imate staveno da ako nekoj tim upati ponuda do Barca za nego i Barca saka da prodade po taa cena, ke treba vas prvo da ve prasa dali sakate da go kupite za primer 40 milioni (lupam).
Vie ja imate the upper hand vo bilo kakov transfer na Fabregas negde![]()
кај летате со паметот незнам, уште овој и оној да се зел и ќе имаме конкурентен тим за титула
кој сака нека се земе, додека не поминат 7-8 кола нема да знаеме дали имаме конкурентен тим за титула (и тогаш ќе добиеме само еден мал показател за тимот)