Македонче-Мк
Experto
Божем 60 телевизии пријавија дигитализација денес на бум тв и макс нема ниедна нова ! освен на бум што ги додадоа едо,крт,ера,мтм.... Каде се другите ??? кој телевизии ги фаќате вие што имате посебно сет топ бокс ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме интересира една работа во врска со ова. Имам сега земено сет-топ-бокс од Бум ТВ. Кога ќе пројде тој еден месец бесплатно гледање на каналите од БумТВ, дали само странските канали ќе бидат кодирани или и македонските (конкретно за Сител3, Канал5+, Наша тв)?
Кои се новите телевизии додадени на БУМ ТВ на денот на дигитализацијата?
Па предходното што немаше канали,а тоа е МТМ,Едо,Шутел и др. и сега има како да се додадени LoL
незнам за бум и за макс теве ама близу нема ништо ново..... да не дознале последни?
упс. ке го преформулирам прашањето - близу информирани ли се дека од месецов е почната дигитализација?
Ќе ти бидат блокирани само странскиве канали,сите Македонски канали мора да се прикажуваат бесплатноМене ме интересира една работа во врска со ова. Имам сега земено сет-топ-бокс од Бум ТВ. Кога ќе пројде тој еден месец бесплатно гледање на каналите од БумТВ, дали само странските канали ќе бидат кодирани или и македонските (конкретно за Сител3, Канал5+, Наша тв)?