Какви патики носите?

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
Nike-SB-Paul-Rodriguez-2.5-–-Black-Gold-08.jpg
Овие ги имам вејке неколку месеци само со бел амблем и црни врвки и сум презадоволен.
43204.jpg
А овие си ги купив пред една недела за фудбал сега за сега се добри.

KD35

Апаш
Член од
12 април 2013
Мислења
44
Поени од реакции
22
Нешто новко :3

богами убаво попуст кај нас ( во скопје ) се по 6.000 до 7.000 :)

Во Прилеп истиот модел ти е 8600 :/ се натпреваруваат кој поскапо ќе ги продаде хахаха

Член од
17 мај 2013
Мислења
210
Поени од реакции
142
Соломон-Закон ама затвораат продавницата па сеа АДИДАС.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.290
Од каде и колку? Го имав прво истиов модел само друга комбинација на боја, бели со сиви линии и таа гумата околу петата сива, за жал ми ги дигнаа во теретана после година дена носење, не писнаа нигде, сигурно ќе ги носев долго. После го купив истиот модел со мала измена, бела боја со црни линии, ама овие се отворија после година дена, за жал. Како и да е според мене патика со најдобар дизајн (во историја :D), која боја и да им ја стават беспрекорни се, па и овие твоиве се гром!

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Од каде и колку? Го имав прво истиов модел само друга комбинација на боја, бели со сиви линии и таа гумата околу петата сива, за жал ми ги дигнаа во теретана после година дена носење, не писнаа нигде, сигурно ќе ги носев долго. После го купив истиот модел со мала измена, бела боја со црни линии, ама овие се отворија после година дена, за жал. Како и да е според мене патика со најдобар дизајн (во историја :D), која боја и да им ја стават беспрекорни се, па и овие твоиве се гром!

Последното рало во адидас во Охрид го зедов, имат од овај дизајн со друга комбинација на бои, бели со сини (тегет) црти. Цената беше 3590 денари.

Kajgana Shop

На врв Bottom