Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
224f03c1e96bd9c81a476a575e0ca0b4.jpg

Nike-SB-Paul-Rodriguez-2.5-–-Black-Gold-08.jpg
Овие ги имам вејке неколку месеци само со бел амблем и црни врвки и сум презадоволен.
43204.jpg
А овие си ги купив пред една недела за фудбал сега за сега се добри.

Нешто новко :3
11_725SPM4033_DL3_02

богами убаво попуст кај нас ( во скопје ) се по 6.000 до 7.000 :)

Во Прилеп истиот модел ти е 8600 :/ се натпреваруваат кој поскапо ќе ги продаде хахаха

Соломон-Закон ама затвораат продавницата па сеа АДИДАС.

Од каде и колку? Го имав прво истиов модел само друга комбинација на боја, бели со сиви линии и таа гумата околу петата сива, за жал ми ги дигнаа во теретана после година дена носење, не писнаа нигде, сигурно ќе ги носев долго. После го купив истиот модел со мала измена, бела боја со црни линии, ама овие се отворија после година дена, за жал. Како и да е според мене патика со најдобар дизајн (во историја :D), која боја и да им ја стават беспрекорни се, па и овие твоиве се гром!

Од каде и колку? Го имав прво истиов модел само друга комбинација на боја, бели со сиви линии и таа гумата околу петата сива, за жал ми ги дигнаа во теретана после година дена носење, не писнаа нигде, сигурно ќе ги носев долго. После го купив истиот модел со мала измена, бела боја со црни линии, ама овие се отворија после година дена, за жал. Како и да е според мене патика со најдобар дизајн (во историја :D), која боја и да им ја стават беспрекорни се, па и овие твоиве се гром!

Последното рало во адидас во Охрид го зедов, имат од овај дизајн со друга комбинација на бои, бели со сини (тегет) црти. Цената беше 3590 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom