Q
qazwsxedc
Гостин
конечно моиПрегледај го приврзокот 63388
кај може да се најдат вакви и до која цена се ако знае некој да ми каже![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
конечно моиПрегледај го приврзокот 63388
кај може да се најдат вакви и до која цена се ако знае некој да ми каже![]()
од каде и колку![]()
Ако спаѓаат уште во патики, не носам поќе толку спортски![]()
javari.de (черка компанија на амазон.де) начекав убав попуст за 60 ЕУР ги зедовод каде и колку![]()
богами убаво попуст кај нас ( во скопје ) се по 6.000 до 7.000javari.de (черка компанија на амазон.де) начекав убав попуст за 60 ЕУР ги зедов![]()
богами убаво попуст кај нас ( во скопје ) се по 6.000 до 7.000![]()
Од каде и колку? Го имав прво истиов модел само друга комбинација на боја, бели со сиви линии и таа гумата околу петата сива, за жал ми ги дигнаа во теретана после година дена носење, не писнаа нигде, сигурно ќе ги носев долго. После го купив истиот модел со мала измена, бела боја со црни линии, ама овие се отворија после година дена, за жал. Како и да е според мене патика со најдобар дизајн (во историја
Од каде и колку? Го имав прво истиов модел само друга комбинација на боја, бели со сиви линии и таа гумата околу петата сива, за жал ми ги дигнаа во теретана после година дена носење, не писнаа нигде, сигурно ќе ги носев долго. После го купив истиот модел со мала измена, бела боја со црни линии, ама овие се отворија после година дена, за жал. Како и да е според мене патика со најдобар дизајн (во историја), која боја и да им ја стават беспрекорни се, па и овие твоиве се гром!