Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку топки само губи Роналдо на утакмица, рачунај и Бејл е исти кур. Суарез да не зборам колку топки губи. Огромен ризик да се купи овој двоец, огромен. Меч со две острици.
Мора да се заебаваш, сигурно не си сериозен.Баш напротив, Суарез е играч кој повеќе сака да асистира отколку да дава голови
а ти сигурно Уругрвај не го имаш гледаноМора да се заебаваш, сигурно не си сериозен.
а ти сигурно Уругрвај не го имаш гледано
Да де исто као со Пелегрини. Изнакупувај му играчи па нека му ја мисли тренерот. Е не бива таа работа. Суарез е несомнено добар, ама повеќе сака сам да игра. Бејл ти е многу сличен стил на Роналдо, трошач на топки, цела сезона му е лево и шут од 25 метра. Ди Марија у најдобри дани беше прв асистент со Озил, а овој концепт со Бејл ќе биде сосема поразличен. Не ги споредувај Марија и Бејл, затоа што се многу различен стил на играчи. Пресингот кој го игра Марија, несмее никако да се заборави. Беше најголемиот клуч(нормално после Роналдо) во дуелите против Барселона па и сите поголеми екипи.Абе не тропајте зелени секако Бејл и Суарез се подобри од едно Теле и Ди и да не ги сакате мора да сте малце не токму, кој кај ќе игра нека му мисли тренерот или ајде сега оти го имаме Роналдо кој бил трошач на топки да не зимаме класа играчи...епа ајде Шумуликовски или Хасани да ги земеме.
Suarez,najdobriot dribler vo PL i vtoriot najdobar strelec (sihurno ke bese prv ako ne bese suspendiran) a nekoj ovde ne go saka
Tip na fudbaler koj bi se vklopil sekade bez problemi...kamo da go zemat nasive![]()
И најголема желба летово ми е да го шутнат Кака.