Колку време сте немале секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Adam Sandler
  • Време на започнување Време на започнување
Те бришам на секоја тема поради офф. Од сега не те бришам туку ќе те банирам.
Па ти размисли дали ти се мисли нов ник и пасворд.

Не го банирај, жити све, кај ќе пробува после женска да најде ако не му е форумов? :pos:

од синоќа :love: и баш го пробав она што го пиша The Magus нешто бутнат до крај и само кружни движења и притоа да се лапаме али некако не ме напали тоа многу :( може забораил да спомне дека он мислел на Шакира или некоја друга у тој момент :cautious:

Да, пробај со "зелениот" момент како што кажа АнФем...иначе периоди се тоа, некогаш нештово ти е топ а друг пат не итн...али убо е да се експериментира и пробува колку и да не ни се допадни во моменатот :D

Викендов маратонче пукавме со девојката - се надевам следниов пак :pipi::pipi::pipi::pipi:

Да, пробај со "зелениот" момент како што кажа АнФем...иначе периоди се тоа, некогаш нештово ти е топ а друг пат не итн...али убо е да се експериментира и пробува колку и да не ни се допадни во моменатот :D
Зелениот момент како што велиш,не делува кај секого исто.Можеби тебе дополнително те возбудува и стимулира,но има луѓе што не можат ни ерекција да постигнат кога се хај.

Зелениот момент како што велиш,не делува кај секого исто.Можеби тебе дополнително те возбудува и стимулира,но има луѓе што не можат ни ерекција да постигнат кога се хај.

Го заборавив тој „мал“ детал. :icon_mrgr:

на никој не му е лесно :cool:

малце глупа тема, неможеш да о4екуваш дека сите ќе кажат баш то4но...еве ќе кажам баш сега ми го пушат и пишувам и така е а xD тоа мора да има кур4ење =D не дека е македон4е тоа општо било кој, уште коа про4итав наслов јасно ми беше отприлика што ќе 4итам ама ај.. не е темата на место, не те хејтам само кажувам, поз

малце глупа тема, неможеш да о4екуваш дека сите ќе кажат баш то4но...еве ќе кажам баш сега ми го пушат и пишувам и така е а xD тоа мора да има кур4ење =D не дека е македон4е тоа општо било кој, уште коа про4итав наслов јасно ми беше отприлика што ќе 4итам ама ај.. не е темата на место, не те хејтам само кажувам, поз

Не сме сите лажа4и xD

еве и јас признавам излажав-оженет сум одамна,па така......:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom