зарем има и машки шо не даваат?Не ми дава.![]()
Не го банирај, жити све, кај ќе пробува после женска да најде ако не му е форумов?Те бришам на секоја тема поради офф. Од сега не те бришам туку ќе те банирам.
Па ти размисли дали ти се мисли нов ник и пасворд.
Да, пробај со "зелениот" момент како што кажа АнФем...иначе периоди се тоа, некогаш нештово ти е топ а друг пат не итн...али убо е да се експериментира и пробува колку и да не ни се допадни во моменатотод синоќаи баш го пробав она што го пиша The Magus нешто бутнат до крај и само кружни движења и притоа да се лапаме али некако не ме напали тоа многу
може забораил да спомне дека он мислел на Шакира или некоја друга у тој момент
![]()
Зелениот момент како што велиш,не делува кај секого исто.Можеби тебе дополнително те возбудува и стимулира,но има луѓе што не можат ни ерекција да постигнат кога се хај.Да, пробај со "зелениот" момент како што кажа АнФем...иначе периоди се тоа, некогаш нештово ти е топ а друг пат не итн...али убо е да се експериментира и пробува колку и да не ни се допадни во моменатот![]()
Го заборавив тој „мал“ детал.Зелениот момент како што велиш,не делува кај секого исто.Можеби тебе дополнително те возбудува и стимулира,но има луѓе што не можат ни ерекција да постигнат кога се хај.
Не ти е лесно и на тебе неебачотНе ви е лесно на вас ебачите...
Не сме сите лажа4и xDмалце глупа тема, неможеш да о4екуваш дека сите ќе кажат баш то4но...еве ќе кажам баш сега ми го пушат и пишувам и така е а xD тоа мора да има кур4ење =D не дека е македон4е тоа општо било кој, уште коа про4итав наслов јасно ми беше отприлика што ќе 4итам ама ај.. не е темата на место, не те хејтам само кажувам, поз