Колку време сте немале секс?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.393
Поени од реакции
24.115
мене не ми е јасно што те интересира тебе што со кого ќе правам ??? мој живот , моја работа , мои одлуки
Па со оглед колку време поминало воопшто не е чудна твојата раздразливост или осетливост, или народски кога ке речат види ја оваа како е попиздена од сабајле, изгледа вчера нема добиено порција. Па замисли 2 години да постиш.
Инаку искрено што е до мене ако сакаш во целофан завиткајсија. Онака си правиме муабет, веке кога спомна.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Eve veke 1,2,3,4,5,6,7 sekundi

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Teма за фалење?
Од некни. Тоа за секс како секс, т.е ебење пичка.
Секако, не бројам секојдневното дупење у мозок.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ти да имаш со првата немијана циганка шо че ја сретниш денеска , оти не пребираш , ебате логиката.

Не се прави паметна :) Едно е да не пребираш и да се ебеш со ќоро и сакато, друго е критериумите да ти се до небо и да го бараш принцот на бел коњ кој што ќе има тело,пари,карактер,харизма итн итн.

Ова генерално за женскиот пол btw, не за тебе ;)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Не се прави паметна :) Едно е да не пребираш и да се ебеш со ќоро и сакато, друго е критериумите да ти се до небо и да го бараш принцот на бел коњ кој што ќе има тело,пари,карактер,харизма итн итн.

Ова генерално за женскиот пол btw, не за тебе ;)
и не се прам паметна , ти овде ми продаваш пуфки.:P , ебење е , и да е со коњо убо че ми дојди , не мора да го зеам за маж..

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
~ 9 months and counting.

Не дека сум немал шанса. Него дека не ми личел на принц. Хештег High Standards, low self-esteem.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
и не се прам паметна , ти овде ми продаваш пуфки.:P , ебење е , и да е со коњо убо че ми дојди , не мора да го зеам за маж..

да де,исто ко да купуваш мастики од продавница........

Kajgana Shop

На врв Bottom