Па тоа и му рековТреба да го гледа тој од 2009 прво.
Па и ја тоа му реков.Па тоа и му реков
Лош подфорум си одбрал за ваков коментар.Ај не бидите и вие хипстери сега. Брзи и Бесни е бесна франшиза и е добра за чилање после работа или слично, не тупете и сега, има други филмови кои се невозможни за гледање, пример Ајронмен, али ББ не е толку лош филм да добива ваква критика. И јас сум против вакви блокбастери, ама не е до тој степен да се криткува, Трансформери и Ајронмен се бижутерија за овој.
Знам дека подфорумов е скупштина на хипстери кои се палат на црно-бели филмови од 1903, али уреду е све тој, ја не викам дека е тој лошо или што знам, ама претеран хејт е очигледан и не гледам потреба од такво нешто.Лош подфорум си одбрал за ваков коментар.
Ај не бидите и вие хипстери сега. Брзи и Бесни е бесна франшиза и е добра за чилање после работа или слично, не тупете и сега, има други филмови кои се невозможни за гледање, пример Ајронмен, али ББ не е толку лош филм да добива ваква критика. И јас сум против вакви блокбастери, ама не е до тој степен да се криткува, Трансформери и Ајронмен се бижутерија за овој.
Ајс... Не знам кој си, што си и од каде си. Некој нуб, новајлија што врска нема ни од филмови ни од луѓето што одат на форумов. Треба да почитуваш мислења на други, какви и да се и различни да се од твоите. Нема потреба од хејтање.Знам дека подфорумов е скупштина на хипстери кои се палат на црно-бели филмови од 1903, али уреду е све тој, ја не викам дека е тој лошо или што знам, ама претеран хејт е очигледан и не гледам потреба од такво нешто.
И уметничка фотографија.никако да сте отишле!
прво мора обавезно сите 5 да се гледаат, пошо нели fast and furios x-логијата е позната по своите длабоко обработени теми
И ја приметив нешо у уметнички фазон сите почнаа. Или вчера прв пат глеале европски филм или хипстерајот ги отру, дај стварно олабавете... има страшно добри холивудски ствари у поново време. И да, ајронмен 3 владее.Знам дека подфорумов е скупштина на хипстери кои се палат на црно-бели филмови од 1903, али уреду е све тој, ја не викам дека е тој лошо или што знам, ама претеран хејт е очигледан и не гледам потреба од такво нешто.
Ти ова ко про, ко воѓа на клан пишуваш, добро де. Уреду е, ја сум нуб, не е битно моето мислење. Сега можеш да си легнеш и да спиеш убаво и нареден пат да ме рипнеш ко ќе видиш мое мислење. Ја у ниеден пост не се испонашав арогантно ко тебе, али то је најмање битно сега. И пишав дека превише хејтате еден филм, не дека не почитувам ваш став и мислење, само дека претеравте. Ајт на здравје.Ајс... Не знам кој си, што си и од каде си. Некој нуб, новајлија што врска нема ни од филмови ни од луѓето што одат на форумов. Треба да почитуваш мислења на други, какви и да се и различни да се од твоите. Нема потреба од хејтање.
И ај, ова погоре ќе го разберам некако. Ама не лажи и не ги оцрнувај луѓето со тие лаги и грешни претпоставки.
Мислам, ти се молам...1903? Не ги потценувај. Тоа е многу ново за нив
L'homme à la tête en caoutchouc (1901)
Bluebeard (1902)
Snow White (1902)
A Trip to the Moon (1902)
Сарказам,кумановац,сарказамТи ова ко про, ко воѓа на клан пишуваш, добро де. Уреду е, ја сум нуб, не е битно моето мислење. Сега можеш да си легнеш и да спиеш убаво и нареден пат да ме рипнеш ко ќе видиш мое мислење. Ја у ниеден пост не се испонашав арогантно ко тебе, али то је најмање битно сега. И пишав дека превише хејтате еден филм, не дека не почитувам ваш став и мислење, само дека претеравте. Ајт на здравје.