Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Си стануваш сабајле, главна преокупација ти е спремање испит онака мотивиран... и додека го пиеш кафето се пушташ малце на интернет и ти искрснува ваква вест. И си викаш добро бе некој се заебава или озбилно? Факинг Диме Спасов?
Е моја чудесна земја од џамлии во маало директори и министри.

Иди сега мотивирај се да ја фатиш книгата.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
Драга Кајгана,

После 6 дена без престан на море, еве ме конечно во Фуншал, Мадеира, португалско островче. Колку е различно од америка и мексико, неверојатно :)

Со девојка ми Карен кркаме у МекДоналдс и користиме гага нет. Не е лесен животот морнарски :)))

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Драга Кајгана,

После 6 дена без престан на море, еве ме конечно во Фуншал, Мадеира, португалско островче. Колку е различно од америка и мексико, неверојатно :)

Со девојка ми Карен кркаме у МекДоналдс и користиме гага нет. Не е лесен животот морнарски :)))
А замисли, кај нас се затворија МекДоналдс. :( Поздрав Тончи! (y)

Кај мене на факс има просек еден до двајца у генерација кои имаат некоја сестраност, здраворазумност и добрина, истоврмено. За среќа, на кајгана се скоро сите од нив. :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

work less, party more, sleep in the bussssss.. :X3:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
драга
одеднаш излезе некој hiry или така нешо
дечкото е дефиниција за TL;DR
дај среди го

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

tumblr_lt9ayunwp41qdzzzoo1_500.gif tumblr_mco9ryTfoD1r8ufr0o1_500.gif

Само штета незнам јас да играм :pos:

Па кај си ти драга Кајганче од кога те немам видено :свиркам:

Фала на прашање иначе ја онака добар ... еве тебе да те посетам да видам што има како има и моабет да си направам добар :cool:

Толку засега се гледаме после :pipi:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

пази бомба кашикара ..

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Температурава ни ваму ни таму туку онаа среднана, најлоша според мене.Цел ден ми е млитав, се осеќам изморено и немоќно.Мразам кога не сум од корист, кога не можам да завршам ниедна работа како што треба туку само лежам во кревет и мењам канали на тв.
Семинарската не ја напишав меѓутоа ради активноста и редовноста ми пишаа 10че :). Штета што таквите фер професори кои ги ценат своите студенти се се' поретки а преовладуваат оние кои секојдневните проблеми и фрустрации ги истураат врз тебе.
Што е уште потрагично, не спаѓаат во таа група само професорите, туку и поголемиот дел од луѓево.Да, јас сакам да ислушувам и да се обидам да помогнам, но ги сакам и моментите во кои можам да бидам сама со себе макар читала и глупости на нет.Се заситив од слушањето на истите муабети, трпењето на истите срања.
Осеќам потреба за нешто ново, различно, кое ќе ми го здрма светот позитивно и ќе ме вивне во облаци, со оглед на тоа дека стариве финти веќе не палат:icon_lol:.

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Ако не умрам наредниве две недели - никогаш!

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi4 3 smena na rabota sum ke dremem cela vecer na net so tebe zaedno ko sinoka tapa rabota kajgi tapa kojznae dali ke zeam plata na vreme ovoj mesec:)ajt

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Јас сакам децата да се „сакаат“ и да им тргне во животот, они вака ми враќаат.... :( Што лошо кажав и јас не знам...
Јас сум хоуплес романтик, сакам да има многу среќни љубовни врски околу мене, Можат повеќе членови од тука да ви потврдат, како се радувам ко мало дете, кога ќе ми кажат дека се заедно/плеснале/шмеакаат/муваат/лајкуваат.... <3

Член од
18 јули 2009
Мислења
31
Поени од реакции
62
Драга, имам нов кармин :X3:
Си се шлапкам со него нонстоп! Убаво ми е.
Ете гледаш и ситници ме прават среќна..

Лесна вечера каснав за полесно да спијам. Не ја правам веќе повторно истата грешка.
Инаку имам да изгледам финале на една серија ама несакам. Што ќе правам после до есен? o_O
Ете тоа ме мачи. Толку. Добро де... и еден поглед. :sneaky:

А

Атомската мравка

Гостин
Кајгано..

large.jpg
Е така да си знаеш! Малку касно го сфатив ова, сепак подобро некогаш отколку никогаш :свиркам: и многу позитивни работи ми се случија во последно време и тоа ме радува многу, се надевам ќе продолжи и понатаму да биде вака (y)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
36
Поени од реакции
20
Драга

Мислам дека сфаќам зошто државичката ни наша губи наталитет. Затоа што повеќето нејзини жители се како одредени наши членови (да не ги спомињам никовите, не сакам да ми се н'лутат), ги фана страво да се сексаат, деца да правет. Aх, пуста младино ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom