Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
К.Роналдо, Меси, Фабрегас, Џерард...се impossible трансфери (едноставно нема никаква шанса да дојдат во Интер), а додека шо се однесува до Агуеро, Диего, Ди Мариа...се possible трансфери :)

Според мене Диего би бил идеален лидер во Интер :)

Милан повторно има привелегија да игра со играч повеќе,
на наполи му е исклучен играч без причина уште во 44 мин.
Вака тешко е на Милан да му се парира, сега фали и пеналот да му се досудет.
Ова сезона Милан добива бакшиш Пенал, а на противникот му исклучуваат играч.
Лавези од Наполи им одржува лекција на Миланезиве.

Милан повторно има привелегија да игра со играч повеќе,
на наполи му е исклучен играч без причина уште во 44 мин.
Вака тешко е на Милан да му се парира, сега фали и пеналот да му се досудет.
Ова сезона Милан добива бакшиш Пенал, а на противникот му исклучуваат играч.
Лавези од Наполи им одржува лекција на Миланезиве.

Oва како да го предвиде... Им досудија, ама голманот одбрани :).

edit: Ништо, автогол на Наполи во 87 минута. Ќе почекаме изненадување некое друго коло.

MILAN ako ne tepaja so penal ili so nekoja pomosh od sudiive nemashe da bidi ebamu dzupcite

Oва како да го предвиде... Им досудија, ама голманот одбрани :).

edit: Ништо, гол во 88 минута. Ќе почекаме изненадување некое друго коло.

Јас уште кога им даде црвен знаев дека ќе има и пенал...леле и така не можам да ги смислам лелеее :nerv: пак после ќе дробат ова-она нема врска појаки бевме куровми...да им ебам серковците...ако не се лажам нешо слично беше и со Сампдорија.
(се извинувам за речников ама не можев да издржам)

:salut:

Ццц питачиве тепаа со авто гол.И Миланез ќе рече ние сме имале среќа, ццц

Јас уште кога им даде црвен знаев дека ќе има и пенал...леле и така не можам да ги смислам лелеее :nerv: пак после ќе дробат ова-она нема врска појаки бевме куровми...да им ебам серковците...ако не се лажам нешо слично беше и со Сампдорија.
(се извинувам за речников ама не можев да издржам)

:salut:
Не се лажеш и со Сампдорија, и со Сиена еве сега и со Наполи.
Три утакмици по ред на Милан му досудуваат пенал, а игра и со играч повеќе на секоја утакмица.

Ако браќа нас ни одговара да тепаат со помош на судиите!
КОга ке падне берлускони ке си ја пеат ЛЕТ ИТ Б

Што се нервирате незнам , видете ги противниците на Интер до ова коло , и видете ги оние на Милан , а разликата е само еден бод , ништо страшно , напротив .

Само ме интересира каде се сега оние навивачи на Јуве и Милан кои до вчера велеа дека судиите суделе за Интер . . . :toe: . Или кога судат за Милан е тогаш станува збор само за судиска грешка ( пеналот со Сиена , голот на Милан со Интер , денес црвениот ).

претерано сум нервозен, Милан ми стана најомразен клуб, досега беше ЈУБЕ сега Милан.
Ова е исто како во Македонија, кој е на власт тој станува шампион.
Беласица - Бате Ване
Слога Југомагнат - Рафет муминовиќ
Милан - Силвио
Во секоја нормална лига, ако судијата направи грешка се казнува, а изгледа во Италија важи, ако не досуди пенал за Милан и не исклучи играч од противникот, е тогаш тој судија нема веќе да суди.
сериозно ќе размислам дали ќе гледам Серија А.

Думан што се нервираш , веќе реков , Интер имаа гостување против Сампдорија , гостување во Фиренца , во Рим , условно кажано и со Милан зашто само еден мал дел од стадионот беше со фанови на Интер , а Милан сега за сега имаа далеку полесни противници , а со Интер и Наполи играа на домашен терен .
Кога ке го погледнеш истото и разликата на табелата , место за паника и нервози нема .

Што се нервирате незнам , видете ги противниците на Интер до ова коло , и видете ги оние на Милан , а разликата е само еден бод , ништо страшно , напротив .

Само ме интересира каде се сега оние навивачи на Јуве и Милан кои до вчера велеа дека судиите суделе за Интер . . . :toe: . Или кога судат за Милан е тогаш станува збор само за судиска грешка ( пеналот со Сиена , голот на Милан со Интер , денес црвениот ).

koga си љубоморен сешто се кажува,сеа судиите ви се криви,немаше судиска грешка,чист пенал,исто така и црвениот беше заслужен,Syn бар ти беше објективен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom