Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Збориш со човекот кој прво ја дизајнираше мрежата на Виз Ер во Бугарија, потоа низ целиот Балкан, а сега раководи со истата.

Имаш уште нешто паметно да додадеш? Твоите постови до сега ниту се вистинити, ниту релевантни. Обично се држам до правилото "don't feed the trolls", но на оваа тема ќе реагирам на негативни постови кои немаат поента освен да ја истресат сопствената фрустрација.
"Човекот којто раководи Визер" ползва бесплатно форумот за реклама с којато заблуждава форумците:icon_mrgr:
Вистина е сосема друга.
Вчера неделја сутринта се вратив од Лондон, полет со Визер. Парво летот каснеше два саата и половина /ако навистина си во Визер лесно можеш да го провериш/ което не е нормално ама нали си мислим дека е нискобјуджетна компанија - мајната му на касненето. Билети ги бех купил 6 месеца однапред -за 210евро:гик:
Сега да споредуваме цени пак за 6 месеца напред, за Ноември 2013, од Софија - Лондон и обратно на Wizzair, Bulgariair i British Airways.

BulgariAir
8857554046_e61b3a26c6_c.jpg

British Airways
8857554242_ef5ef8e0e0_c.jpg

Wizzair
8857554246_0b396dea82_c.jpg

Рекапитулација:
Bulgaria air- 186eвро
British- 176eвро
Wizzair- 288eвро

Зашто да летам со Визер, да ми земат 7 евро за сандвич, да ме боли грбот, и летам не до Лондон а до Лут'н, нема ракав, идеш со бус, плус уште 1 саат и 11евро со воз до Лондон, а со Бритиш и Булгариа ер летиш као бел човек, со сите екстри.
Ако некој не верва, свободно може да проба цени од сајтове.
Заеби ги Визер, пак ке повторам БЕХА нискобјуджетна компанија, сега не са.

Вистина е сосема друга.

(y)

http://en.wikipedia.org/wiki/Cherry_picking_(fallacy)

Да си ми жив и здрав, си се потрудил да најдеш еден пример од 120,000 летови годишно. А гледам не знаеш ни веб чекин да направиш.

Туку, не се грижи, Виз Ер ужива во водечката позиција во Бугарија. Да заслужувавте поарно и попрефинето, веројатно и ќе го добиевте ;) Чувај си ги скриншотовите од Бугарија Ер додека се уште постои. А до тогаш, и понатаму плукај по тоа што го имаш. Тука не можам да ти помогнам.

Бугаров ја предлага Булгарија аир низ мала врата:pos:
Абе да можат и во тема за ретардирани ќе стават реклама за бугарија еј. Искал да си се натиска без пари, шо ти е бугарска работа. Ем европечејскиот сојуз нели ви дава пари за вода по авион да имате да си купите?
Патем Tranquilis; можеш ли да ми најдеш од Скопје до Нирнберг директен без два стопа и слично? Значи се отепав од барање, јас не најдов.

Абе да можат и во тема за ретардирани ќе стават реклама за бугарија еј. Искал да си се натиска без пари, шо ти е бугарска работа. Ем европечејскиот сојуз нели ви дава пари за вода по авион да имате да си купите?
Патем Tranquilis; можеш ли да ми најдеш од Скопје до Нинберг директен без два стопа и слично? Значи се отепав од барање, јас не најдов.

:( Тешко. Нирнберг е малку лева дестинација, барем од гледна точка на тргнување од Скопје..

:( Тешко. Нирнберг е малку лева дестинација, барем од гледна точка на тргнување од Скопје..
Најлева релација е оваа. Има преку Туркиш со стоп во Истанбул или Берлин, али директно немет. А до Прага можеби да не има некоја варијанта што јас неможам да ја најдам?

Некој дан знае за у Јули за Варна или Бургас од Скопје дан има летоој, слушнав како ќе имало некоја промоција на нова линија сезонска па дан знае некој нешто појќе.

Да не има некој летано со Визер до Basel-Mulhouse?

Тетка Леандра, Тебе нема што да те коментирам. Твојата диагноза е јасна и нелечима.

Тетка Леандра, Тебе нема што да те коментирам. Твојата диагноза е јасна и нелечима.

Интересно.

http://forum.bgspotters.net/viewtopic.php?f=7&t=1961&start=3270

Гледам cherry-picking пристап практикувате доследно. Го цитирав линкот тука за да е јасно со какви си имаме работа. Ќе ти одговорам и таму со линк до оваа дискусија за да видат сите каков провокатор си. Интернетот е мал и брз, но работи двонасочно.

Re: Wizz Air

от Attila » 28 Мај 2013 01:18
Може би малко офтопик, но . . .
Как'в е този македонец, којто (цитирам го от македонски форум) "прво ја дизајнираше мрежата на Виз Ер во Бугарија, потоа низ целиот Балкан, а сега раководи со истата"? Има леко арогантно отношение к'м б'лгарите като "Ајде сега оди фарбај ги малку своите по Бугарски форуми" или "Да заслужувавте поарно и попрефинето, веројатно и ќе го добиевте". Това не е начин на обштуване с клиенти на една международна компанија, ако ште и в'в форуми с обшти дискусии. Какво означава "ако заслужавахте нешто по-добро (б'лгарите) . . . можеше и да го добиете"??? Излиза че за менидж'рите (за как'вто се представја в'просното лице) клиентите им в Б'лгарија не заслужават качествени услуги.
Леле плачипичкарски карактер :pos:
Смешки се бугарчињава, си кукаат по бугарски форуми и си се тешат меѓусебно од нас :pos:

Дали во близина на аеродромот има железничка станица или барем автобуска линија што оди за Лион или Дижон?

Има автобуска линија која го поврзува аеродромот со железничката во Базел, а од таму можеш да патуваш каде сакаш. Повеќе детали на линкот -

http://www.euroairport.com/en/passengers/access/bus.html

Re: Wizz Air

от Attila » 28 Мај 2013 01:18
Може би малко офтопик, но . . .
Как'в е този македонец, којто (цитирам го от македонски форум) "прво ја дизајнираше мрежата на Виз Ер во Бугарија, потоа низ целиот Балкан, а сега раководи со истата"? Има леко арогантно отношение к'м б'лгарите като "Ајде сега оди фарбај ги малку своите по Бугарски форуми" или "Да заслужувавте поарно и попрефинето, веројатно и ќе го добиевте". Това не е начин на обштуване с клиенти на една международна компанија, ако ште и в'в форуми с обшти дискусии. Какво означава "ако заслужавахте нешто по-добро (б'лгарите) . . . можеше и да го добиете"??? Излиза че за менидж'рите (за как'вто се представја в'просното лице) клиентите им в Б'лгарија не заслужават качествени услуги.
Леле плачипичкарски карактер :pos:
Смешки се бугарчињава, си кукаат по бугарски форуми и си се тешат меѓусебно од нас :pos:
Е да сибиш дено, ме изнасмеа :pos:
Ова ко малине деца, ко ќе го искара таткото и ова ќе појди кај мамичка да си поплачи и да се пожали

Se prasuvam zosto so poniski ceni e wizzair ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom