Realno e deka ne moze da se sporedi custvoto koga igra Albanija so nekoj drug natprevar...Nema sto da lazam tuka...Да ви поставам едно прашање... Отсекогаш ме интересирало, со оглед на тоа што живеете во Македонија, дали ви се прави барем малку ќејф на успех на нашата репрезентација или на некоја македонска екипа?Знам дека сум офтопик, ама тука сигурно ќе ме прочитате.
![]()
ne basДа ви поставам едно прашање... Отсекогаш ме интересирало, со оглед на тоа што живеете во Македонија, дали ви се прави барем малку ќејф на успех на нашата репрезентација или на некоја македонска екипа?Знам дека сум офтопик, ама тука сигурно ќе ме прочитате.
![]()
Ovaa e prijatelskaЧекајте бе, не играте квалификации? Кога е почната утакмицата, не разбирам, ја нема. Ја имам кец за Албанија играно, што се дешава?
За ова зборуваш?Realno e deka ne moze da se sporedi custvoto koga igra Albanija so nekoj drug natprevar...Nema sto da lazam tuka...
Sepak koga te vregjat na sekoja utakmica(i na Rakometna,koja nema vrska so nas ),koga ni samite albanci koji igrat za reprezentacijata ne se pocituvat i se pee recisi sekogas protiv nivnata nacija ne znam za koj Kejf prasuvas !??