Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.642
- Поени од реакции
- 10.241
Ауу се читаш ли ти бре!Ама после во Атина 2-0 заврши и плус со две стативи,рачунај и тие да беа гол 4-0
ќе завршеше тогаш за Грција..![]()

Ауу се читаш ли ти бре!Ама после во Атина 2-0 заврши и плус со две стативи,рачунај и тие да беа гол 4-0
ќе завршеше тогаш за Грција..![]()
ne si svesen kolku si glupАма после во Атина 2-0 заврши и плус со две стативи,рачунај и тие да беа гол 4-0
ќе завршеше тогаш за Грција..
eeeeОвој од Гројтер, Маврај бил Албанец, играл за вашата репрезентација, дури сега дознав.
Odi ti Drkaj tamu vo Leskovac i nemoj da kenjas tuka mnogu jasnoСамо Грција и Србија се лек за Албанците,како во политиката така и во фудбалот.![]()
Не е од Лесковац тој, Грче е. Дечко му може да е од Лесковац.Odi ti Drkaj tamu vo Leskovac i nemoj da kenjas tuka mnogu jasno
Pa da zaedno odat na gej parada vo BelgradНе е од Лесковац тој, Грче е. Дечко му може да е од Лесковац.![]()
Ништо чудно да победи Албанија. Многу добро играат, на другата страна само Ето ја прави разликата ама досега и тој е затворен добро.C'mon Albania!
1-1 ја чекам али слабо гол првово полувреме. А за на крај знам дека че тепатеНишто чудно да победи Албанија. Многу добро играат, на другата страна само Ето ја прави разликата ама досега и тој е затворен добро.
Швајцариа.kaj se igra natprevarot?