- Член од
- 24 март 2011
- Мислења
- 200
- Поени од реакции
- 126
пример DM 600 со кој кодирањето viaccess е детска играчка.
--- надополнето: 26 мај 2013 во 05:36 ---
Молимте појасними што ти значи ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пример DM 600 со кој кодирањето viaccess е детска играчка.
Има и кај нас IPTV телевизија, првпат сега слушам?
Дечко со извинување, но не се разбираш од техника и правопис. Ресиверот SAGEM на BOOM TV е тапа. Очигледно не си сретнал нешто што е многу пати поквалитетно, пример DM 600 со кој кодирањето viaccess е детска играчка.
И јас сакам да биде сликата добра. Прочитај ја спецификацијата на сажемот. Спореди ја со твојата на самсунг тв купен пред 2 месеци.
Емулатор, односно софтверско решение со кое се емулира работата на парче хардвер.Молимте појасними што ти значи ова?
Емулатор, односно софтверско решение со кое се емулира работата на парче хардвер.
Толку.
Да не ја спамирам темата, се останато што би кажал ја преминува границата на дозволеното.
Или со други зборови... Ке си гледаш boomtv бесплатноМолимте појасними што ти значи ова?

Vo Tetovo namesto test 1 sega odi alfa tvVo muxot na 602 MHz (predavatel mali vlaj)test kanalot e zamenet so alfa:
Sitel
Telma
Alsat
Alfa
na vtoriot mux pretpostavuvam deka ke odat eventualnite lokalni (regionalni kanali) ako gi ima takvi.Sto se slucuva vo ostanatite delovi vo mkd?
А сигурно е од мали влај сигналот или е од Горенци?!?Vo muxot na 602 MHz (predavatel mali vlaj)test kanalot e zamenet so alfa:
Sitel
Telma
Alsat
Alfa
na vtoriot mux pretpostavuvam deka ke odat eventualnite lokalni (regionalni kanali) ako gi ima takvi.Sto se slucuva vo ostanatite delovi vo mkd?
И МРТ каналите ќе биде должна да ги пренесув ОНЕ и тоа ќе мораат бесплатно и да ги прикажуваат како и сите национални канали .А сигурно е од мали влај сигналот или е од Горенци?!?
иначе и канал 5 е пуштена на мултиплексот на Оне,е сеа не знам дали и Мрт каналите ќе требит да ги пренесвет или само комерцијалните тв...па само локалните и регионалните ќе требит да ги пуштет....
Ako e taka togas zosto im trebase na MTV dva multipleksa !? A neznam i na Boom sto ke im se 3 multipleksa koga na eden mozat da stavat 15 kanali (site nacionalni i nekoi regionalni i lokalni )И МРТ каналите ќе биде должна да ги пренесув ОНЕ и тоа ќе мораат бесплатно и да ги прикажуваат како и сите национални канали .
За да можат со подобар квалитет да се прикажуваат односно HD и МРТ најверојатно до крајов на годината ќе пушти уште еден канал на македонски јазик.Ako e taka togas zosto im trebase na MTV dva multipleksa !? A neznam i na Boom sto ke im se 3 multipleksa koga na eden mozat da stavat 15 kanali (site nacionalni i nekoi regionalni i lokalni )
Кои канали?Се уште не се пуштени каналиве во дигитален сигнал така?
Sovetot za radio difuzija treba na svojata web stranica da napise koi kanali ke odat vo ONE koi vo kabelski operator a koi satellitski, Vaka ostanuva da bideme vo iscekuvanje koi kanali kade ke emituvaat.Преспа, денес додадени Канал 5 и Алфа ( само да забележам ,луге мои Алфа има прекрасна слика богата со бои и детали) иначе сега се гледаат МРТВ 1,2,3 ,Алфа,шИТел,Алсат,Телма,Канал 5 и има уште еден тест сигнал дали тука ке е Орбис или Тера Битолската ќе видиме од 1 јуни
![]()