CueBaLL
Schizophrenic
- Член од
- 7 декември 2008
- Мислења
- 1.137
- Поени од реакции
- 34
interensi predlozi za da gi gleda so swojata zenska
My Best Friend`s GirL interesna romanticna komedijaкажете некоја романтична комедија да изгледам со женска ми
interensi predlozi za da gi gleda so swojata zenska
My Best Friend`s GirL interesna romanticna komedijaкажете некоја романтична комедија да изгледам со женска ми
Good Luck Chuck.:helou:дај кажејте некоја добра комедија
Се откостив од смеењеLittle Man
Поглуп филм од овој нематLittle Man
:pos2:Поглуп филм од овој немат
poglup od tebe togas nema :uvo::uvo:Поглуп филм од овој немат
potpolno se soglasuwam so tebe:pos2:
Toj филм е најсмешен, а он вика најглуп..:nesvest:
Тој ми е гледан 1.000 и се` се смеаф:nesvest::pusk:
дада..poglup od tebe togas nema :uvo::uvo:
ti lud ili se prawis lud naj smesen film od ovoj ne widel
potpolno se soglasuwam so tebe
Смирете си ги страстите, сепак тоа е само обичен филм. И индивидуален вкус е во прашање.poglup od tebe togas nema :uvo::uvo:
ti lud ili se prawis lud naj smesen film od ovoj ne widel
Точно така. Мора да се има во предвид дека има многу различни вкусови. Не е потребно расправање тука сме да дадеме свое мислење и да побараме од другите.Смирете си ги страстите, сепак тоа е само обичен филм. И индивидуален вкус е во прашање.
Он топик - филм добар со женско друштво да се гледа е Love Actually. Исто и Message in a bottle.
Второто е :pos2:Некоја стварно добра комедија да не е дегенска ептен или ко во стил American Pie или Big Momma's house или некој од горе споменативе?
Некако имам приметено дека во последно време дали сум постар и не ми се интересни повеќето комедии или стварно почнале да ги прават многу глупи. Интересна понова комедија ми е Harold And Kumar: Escape From Guantanamo Bay може не е којзнае што али мн се смеев, ептен е ретардиран али порано ептен ми правеше мерак и првиот дел