Предлог за филм со кратка рецензија

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
interensi predlozi za da gi gleda so swojata zenska

кажете некоја романтична комедија да изгледам со женска ми:vozbud:
My Best Friend`s GirL interesna romanticna komedija

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
poglup od tebe togas nema :uvo::uvo:
ti lud ili se prawis lud naj smesen film od ovoj ne widel

potpolno se soglasuwam so tebe
дада..
тој другио човек кога пред една врата на човеци го остави во кошница за бебинца и дојде му едно куче и му се измочи во главата.:pos2:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
poglup od tebe togas nema :uvo::uvo:
ti lud ili se prawis lud naj smesen film od ovoj ne widel
Смирете си ги страстите, сепак тоа е само обичен филм. И индивидуален вкус е во прашање.

Он топик - филм добар со женско друштво да се гледа е Love Actually. Исто и Message in a bottle.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Смирете си ги страстите, сепак тоа е само обичен филм. И индивидуален вкус е во прашање.

Он топик - филм добар со женско друштво да се гледа е Love Actually. Исто и Message in a bottle.
Точно така. Мора да се има во предвид дека има многу различни вкусови. Не е потребно расправање тука сме да дадеме свое мислење и да побараме од другите.

Многу добри два филма за гледање со женско друштво. Покрај нив би ги препорачал и:

Тhe Notebook
Sweet Home Alabama
Sweet November
A Walk in the Clouds

Доволно засега :helou:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Линкови за спуштање на филмови не се дозволени.
А во иднина, потрудете се филмовите кои ги предложувате да бидат со кратка рецензија, за да знаат тие што ќе прочитаат за каков филм се работи.
Фала, пријатно.:pipi:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Некоја стварно добра комедија да не е дегенска ептен или ко во стил American Pie или Big Momma's house или некој од горе споменативе?
Некако имам приметено дека во последно време дали сум постар и не ми се интересни повеќето комедии или стварно почнале да ги прават многу глупи. Интересна понова комедија ми е Harold And Kumar: Escape From Guantanamo Bay може не е којзнае што али мн се смеев, ептен е ретардиран али порано ептен ми правеше мерак и првиот дел :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Некоја стварно добра комедија да не е дегенска ептен или ко во стил American Pie или Big Momma's house или некој од горе споменативе?
Некако имам приметено дека во последно време дали сум постар и не ми се интересни повеќето комедии или стварно почнале да ги прават многу глупи. Интересна понова комедија ми е Harold And Kumar: Escape From Guantanamo Bay може не е којзнае што али мн се смеев, ептен е ретардиран али порано ептен ми правеше мерак и првиот дел :)
Второто е :pos2:

Порано беа многу подобри, макар што е тешко да се предложи нешто постаро зошто се е веќе изгледано. Згора на тоа кај комедиите има многу различни вкусови и тешко е да се погоди: она што им е урнебесно смешно на едни им е ужасно досадно на други, и обратно.

На памет ми падна Mostro, Il (1994) со Roberto Benigni, човекот е врвен комедијант, нема промашување. Ова би требало да е доста различно од оние што не ги сакаш, ма да веројатно си го изгледал досега. Од комедиите последниве години што излегоа пред некој ден го предложив Hot Fuzz (2007), и еве сега пак. Во меѓувреме некој напиша дека филмот е и комедија, и акција, и трилер... вистинска збрка од филм, во позитивна смисла на зборот.

Kajgana Shop

На врв Bottom