- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 8.404
ние не сме покварени како вас па да плачеме за гол ди мунтари па после на истата утакмица и на матри му поништија чист гол башка на ац пенал му свиреа 12 пенали на Јуве 3 и тоа Јуве цело време напаѓаа со кој и да играа цело време на противничка половина се игра и во шестаесетник, а билан едвај до шестаесетник стигаа и 4пати поише пенали им свиреа тоа е лани со местење 2ро едвај земавте реално требаше 5-6 то да бидете
балотели растури полусезонава 95% головите од пенал му се
Ајде нема везе тоа е пред две сезони, нема смисла да се карам за нешто у минатото. Мада факт е дека на резултат 2-0 све ќе беше подруго. Друга работа, едно е да не видиш топка у гол 1 ЕБАН МЕТАР, друго е да не видиш офсајд у кој 10-20 сантиметри се у прашање. Факт е дека е друга причата.
Ако ние сме покварени и плачеме за гол ди мунтари, тогаш зашто вие како пизди плачете по 2те одземени скудета, и праите филмови дека имате 31 титула? who"s THA BIATCH NOW?
А да, сега треба у твој стил да ти одговорам, дека вие плачете што немате напаѓач како Балотели? тоа ли треба да го прашам? не бе другар не сум од тој тип на луѓе што ќе напаѓаат без аргументи.
И роналдо секоја година 30-40% од головите му се од пенал, па некој негде рече дека е слаб играч?
Лани 5-6то хахахахахахахахахахах, не ме смеј дечко.. Апстиненција од аргументи ти се вика тоа. Кога нема што да кажеш обвини и напаѓај. смешно.

.
.. плус освојување на Купот одиме во ЛЕ, а јас неколку години загорев да ја гледам Рома во Европа, па макар било тоа второто по ранг натпреварување и за крај најбитното, пресметано е дека со победа во Купот, во иднина клубот ќе инкасира додатни 26мил евра .. тука се пресметани парите од Суперкупот кој ќе се игра некаде во Азија, плус парите од УЕФА, ем пари од продадени карти и имаше уште нешто, се на се 26мил кои не се малку