Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден тренер и 10 асистенти може да има ако сака, најмал проблем е Барези.Сакаш да кажеш дека оној Фристалупи ќе му биде помошник? А Барези?? Зарем ќе го избрка некој Барези, вечит помошник тренер.
Еден тренер и 10 асистенти може да има ако сака, најмал проблем е Барези.
Али Мацари беше тој што се посра у Лондон ...Се шалам. Иначе добар е Фристалупи, ако не се лажам он го тепаше Челси на Сан Паоло.
gledam na ovie seicive od siti po 4 god im stana dosadno pa zatoa uste investiraat vo ekipa![]()
ajde siti e mozebi presen primer emi togas kako na abramovic ne mu dosadi 8 god po red da investire vo celzi ?Mnogu tituli osvoi mancester siti so arapite gleam utre u finale ce gi gledamo
da ne ja namesteja poslednata utakmica nemase I premier liga da zema
Си видел Челзи колку 1/2 и 2/1 имаа оваа сезона? Виде денес со Сити кога играа пријателска 1/2 и 7+ еве и пари за трансфери. Мислиш дека сите трансфери им се од џебот на Абрамович.ajde siti e mozebi presen primer emi togas kako na abramovic ne mu dosadi 8 god po red da investire vo celzi ?
ajde siti e mozebi presen primer emi togas kako na abramovic ne mu dosadi 8 god po red da investire vo celzi ?
За ?
Ќе изненади Мацари бе, има да го јадете сите.
Vidi, ovoj ne forsira ista formacija ko Gasperini, 352, 3421, ima razlika od formacija do formacija, ko i od trening metodi do trening metodi ( ova e jedina karakteristika na Mazzari koja mene mnogu mi se sviga i garant ke donese golem progres vo Inter ), znaci ja sum uber skeptik toa sekako, ama vo Italija se e mozno, Juve 2 godini po red osvojuvaat so difesa e tre ako gledame taka, a i vtoriot ovaa godina, Napoli, so 3ca igra u odbrana.Порано и јас така размислував... али и сам виде како функционира 3-4-3 на Интер
Timot bese upropasten koga nekoj se resi, prvo, da donese praktikant za trener, vtoro, celosno da gi ignorira negovite baranja za nosenje na novi fudbaleri, treto, da mu go dostavi, igracki najslabiot Inter u zadnji 15 godini, i cetvrto, koga tipot imase dobri rezultati i bese na bod do prviot so pobeda nad istiot sred Torino, da mu zabranat da go igra eden od najdobrite poedinci u Inter, i eden od podobri na taa pozicija u Svet ( top5 koga e u forma ).Да, Grazie Strama за тоа што го еба тимот со копиљана и со губење на авторитет. Мрш да учиш занат у Комо и Про Версели не у Интер, лигуш неписмен.
Не постои човек во светот што можи да ме убеди дека Анџелоти е добар тренер или пак е тактички флексибилен или уште помалку знае да распознае талентиран играч..па не дај боже да му ја погоди позицијата на некој...за мене искрено е лош тренер и досега во илјада пати има докажано дека е тактички неук и ништо посебно што се однесува до хемијата во тимот и единство помеѓу играчите...
Страшно ќе си го напикаат Реал од моја гледна точка..но ќе покажи времето