Фан Клуб: Интер

Не постои човек во светот што можи да ме убеди дека Анџелоти е добар тренер или пак е тактички флексибилен или уште помалку знае да распознае талентиран играч..па не дај боже да му ја погоди позицијата на некој...за мене искрено е лош тренер и досега во илјада пати има докажано дека е тактички неук и ништо посебно што се однесува до хемијата во тимот и единство помеѓу играчите...

Страшно ќе си го напикаат Реал од моја гледна точка..но ќе покажи времето
Едно име... Пирло... :)

ne me jasno zosto stario ne go prodade inter odnosno 51 % od akciite koi mu gi bara ovoj od kade i da bese. sto se maci koga veke nema pari

Која е гаранцијата дека тој што ќе дојде ќе биде поарен ?
Има гаранција само дека ќе инвестира првите 2 - 3 години додека не му помине меракот, после тоа ене каде е Сериа Б.:)

И официјално џигерицава е нов тренер на Интер. Ептен го мрзам али не ми останува ништо друго освен да му посакам многу успех со Интер...

Стариот уште живее со паролата: „Интер не научи да страдаме“. Бидејќи има нови генерации кои не знаат што значи тоа, решил убаво да ги извежба. Да бидат прави Интеристи кога ќе пораснат.

Има гаранција само дека ќе инвестира првите 2 - 3 години додека не му помине меракот, после тоа ене каде е Сериа Б.:)
gledam na ovie seicive od siti po 4 god im stana dosadno pa zatoa uste investiraat vo ekipa ;)

Врати че се ВАЛТЕР јеба че вам матер !!!
Walter-Mazzarri-130512-ThumbsUp-G-300.jpg
Walter, Je tu oko nas, Svi smo mi Walter, Kad kucne cas
Walter, Nema stajanja sad, Walter, Zauzmi klub
Ovaj klub, ovaj tim, Ima zajeban karakter
Najviše kad treba, Vratiće se Walter!!!

Чекај 3-4 година им е, а гледам за тоа време и се утепаа од освојување трофеи. ;)
za 3 sezoni od mizerna ekipa stana elita i osvoi 3 trofei sto e dobro za start.a gledam nie so morati cvetame poslednite 3 god od vrvot stignavme na dnoto. no da napomenam moze i poloso

Врати че се ВАЛТЕР јеба че вам матер

Да не биде, јеб*че нам матер...
za 3 sezoni od mizerna ekipa stana elita i osvoi 3 trofei sto e dobro za start.a gledam nie so morati cvetame poslednite 3 god od vrvot stignavme na dnoto. no da napomenam moze i poloso
Многу ти е биртиски муабетов. Во Италија слабо се вложува, нема веќе тимови со по три или четири мега-ѕвезди.
Кој и да дојде неверувам дека нешто посебно ќе направи, или ќе почне да вложува како во Сити или ПСЖ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom