Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Да беше Куртоа немаше да примиме гол. То е.

:ROFLMAO:
Марин влезе, примивме гол. MARIN OUT
А кој излезе? Бенајун.

ОВА Е САМО ПОЧЕТОК НА ТОА ШТО ЌЕ НЕ ЧЕКА ДРУГАТА СЕЗОНА.
ТИ ЕАМ И УПРАВА И СЕ. ПА ДА СЕ ПОТРУДЕА ДА СЕ СЛОЖАТ НА НЕКАКОВ ДОГОВОР. А ИМА ПАРИ ЗА ЈАХТИ РОМАН А ЗА ДОГОВОР НЕМА.
МАЕМУЕАМ !

3-4 ќе заврши. 1-2 и 7+. Не за џабе прават пријателски на уште не завршена сезона.

3-4 ќе заврши. 1-2 и 7+. Не за џабе прават пријателски на уште не завршена сезона.

Фала многу, пријатно.Ако ве интересираат и други утакмици пишете на мејл договоричемо се.

Блекмен машина за примање на голови. :D
Сега се надевам дека сите сфативме колку не вади Чех и што значи за Челзи, иако имаше неколу слаби партии сезонава, сепак е неприкосновен.

Како и да е задоволен сум, игравме со повеќе од резервен состав и им дадовме 3 комада. Да не беше Блекман сигурно ќе победевме.
Поздрав, лека ноќ и наредната им вратиме. ;)

Блекмен машина за примање на голови. :D
Сега се надевам дека сите сфативме колку не вади Чех и што значи за Челзи, иако имаше неколу слаби партии сезонава, сепак е неприкосновен.

Како и да е задоволен сум, игравме со повеќе од резервен состав и им дадовме 3 комада. Да не беше Блекман сигурно ќе победевме.
Поздрав, лека ноќ и наредната им вратиме. ;)

Ти Блекмен ако го споредуваш со Чех дефинитивно ти диши главата, нека дојде Куртоа па ке правиме моабет кој е неприкосновен на голот.
Или па ако дојде Мурињо, (ако не отиде во Сити или Псг) мислам ке го донесе и Диего Лопез.

1.Ми се свиѓа ептен новиот дрес.
2. Лофтус Чик и Кристенсен изиграа добро ко за прв пат.
3. Одиме во Њу Јорк. Уствари веќе се таму. :D

Ме оставија до 4:30 за да гледам како примаат голови :D . Како и да е не се нервирам мн на овие утакмици не играат ни за титула ни за бод така да не ми е гајле , но важно да се гледа фудбал каков таков :D . Луиз од кога влезе се што најде на терен растури :). Сега во Њу Јорк ние тепаме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom