Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дојде Мурињо, до август нема да има играч на Реал со кој нема да не поврзат.

Real Madrid players who've been linked to CFC: Lopez; Ramos, Pepe, Varane, Coentrao; Alonso, Khedira; Di Maria, Modric, Ronaldo; Higuain.

Роналдо и Кедира таман се. :vozbud:

Total goals
Torres 22 (1 pen), Mata 20, Lampard 17 (6 pens), Hazard 13 (3 pens), Oscar 12 (1 pen), Moses 10, Ramires 9, Ivanovic 8, D Luiz 7 (2 pens), Ba 6, Cahill 6, Terry 6, Bertrand 2, Sturridge 2, Cole 1, Marin 1, Romeu 1 (pen), own goals 4

Barclays Premier League goals

Lampard 15 (5 pens), Mata 12, Hazard 9 (2 pens), Torres 8 (1 pen), Ivanovic 5, Ramires 5, Oscar 4 (1 pen), Terry 4, Ba 2, Cahill 2, D Luiz 2, Cole 1, Marin 1, Moses 1, Sturridge 1, own goals 3

FA Cup goals

Ba 4, Lampard 2 (1 pen), Moses 2, Oscar 2, Ramires 2, Hazard 1, Ivanovic 1, Mata 1, Terry 1, Torres 1

Capital One Cup goals

Cahill 2, Hazard 2 (1 pen), Mata 2, Moses 2, Torres 2, Bertrand 1, Ivanovic 1, D Luiz 1 (pen), Ramires 1, Romeu 1 (pen), Sturridge 1

UEFA Champions League goals

Oscar 5, Mata 3, Torres 3, D Luiz 2 (1 pen), Cahill 1, Moses 1, Ramires 1

UEFA Europa League goals

Torres 6, Moses 4, D Luiz 2, Hazard 1, Ivanovic 1, Mata 1, Oscar 1, Terry 1

UEFA Super Cup goals
Cahill 1

FIFA Club World Cup goals

Mata 1, Torres 1, own goal 1

FA Community Shield goals

Bertrand 1, Torres 1

famw7.jpg

Ја Гвардиола не ни го рачунам за добар тренер, не па рамо до рамо со Мурињо. Не знам зошто се возбудуваат луѓево. Повеќе ми е мило што ќе играме против Баерн како тим. Ќељавово не го есапам.

И кој им е проблемов на Сити двапати што излегуваат со прв тим во пријателска? Немаат некој младинец, ебате пациентите.

Сега ги растураме на Сити , па тие запнале со ова нивниов прв состав ко да играат финале со нас за некоја титула :D
--- надополнето: 26 мај 2013 во 00:07 ---
Ке бидне бе со фудбалов ?
--- надополнето: 26 мај 2013 во 00:13 ---
Oде оваа пак 2 во 1 и 7+ :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom