Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Гркот,Туре,Ериксен и Кајт да си го вратиме ќе биде фантастично.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Не е толку слаб тимот на Манчестер како што го прават другите. Им фали крило дефинитивно и мала стабилизација во одбраната. Можеби и еден деструктивец, иако Керик игра одлично на таа позиција, нека има конкуренција малце. Другото е се на место. :)
Ама голема чистка ќе прават летово,Руни,Нани,Евра све тоа ќе летало( бар така читам ) .. Ќе видиме Мојс што ќе донесе али ако пазари само у Евертон(Бејнс и Фелаини) ќе се заебе..
Ако Ливерпул се ојача ко што треба и ако Арсенал го направи истото следнава сезона ќе биде лактање на 3-4 тима до последно коло за титула..
--- надополнето: 21 мај 2013 во 02:13 ---
Киргијакос?
хаха не тој,другиов од Шалке

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
The ECHO understands Liverpool are no longer interested in Williams with the Welsh club's £12million price tag for a player who turns 29 in August leading to them pursuing other options which provide better value.
Scouser88 , диши рајат сега :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Све дур не зееме Русин никад нема да не биде :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зошто не го сакаш бе?

Има шпекулации и за голманот на Хановер, Цилер.
Две причини. Едната е дека сакам Реина да остане а другата, веројатно затоа што ако Реина си иде, за овој ми се увртело во глава да дојде.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
Ме зафркна :D, не можам да видам добро за кој станува збор. Многу голема слика си ставил, само видов дека е плавуш и во бело - црн дрес. :D

Од тел. сум затоа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ме зафркна :D, не можам да видам добро за кој станува збор. Многу голема слика си ставил, само видов дека е плавуш и во бело - црн дрес. :D

Од тел. сум затоа.
Тер Штеген :D

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Џејми Карагер,
Среќно заминување во пензија и со убаво да си ја грицкаш пензиичката.
Што и да се каже за тебе ќе биде излишно, само едно големо ФАЛА за се што направи за клубот, пред се твојата лојалност, приврзаност и пожртвуваност.

Kajgana Shop

На врв Bottom