Евросонг 2013 - Шведска, 14-18 мај (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Нашиве биле 11 место со 53 поени :cautious: Инаку ќе навивам за Германија :love:

Нашиве биле 11 место со 53 поени :cautious: Инаку ќе навивам за Германија :love:

Oд каде оваа информација!Јас колку што знам бодовите од полуфиналињата ги дознаваме после финалето т.е утре.Нека ме поправи некој ако грешам.

Какво срање е ова евровизијата. Да зависи од мене би ги собрат сите шутраци од земјава наречени артисти , би направил песна од стилот на "Раке пуке раке шљаке" и би направиле таква пародија , би ја изреметеле цела Европа , па нека се чудат што ни беше идејата. :)

Watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png

Oд каде оваа информација!Јас колку што знам бодовите од полуфиналињата ги дознаваме после финалето т.е утре.Нека ме поправи некој ако грешам.

Не грешиш, никој ги нема информациите. Вечерва веднаш после завршетокот ќе се објави. Иначе многумина се толку глупави што мислат дека ние сме биле 11-ти и не сме влегле ради Грција која беше прочитана последна. Финалистите СЕКОГАШ ги читат по рандом редослед, така да за сите тие што мислат дека е политика во прашање никој не не исфрлил ради Грците. Јас не верувам дека сме 11-ти очекувам од 13-17 место.

Не грешиш, никој ги нема информациите. Вечерва веднаш после завршетокот ќе се објави. Иначе многумина се толку глупави што мислат дека ние сме биле 11-ти и не сме влегле ради Грција која беше прочитана последна. Финалистите СЕКОГАШ ги читат по рандом редослед, така да за сите тие што мислат дека е политика во прашање никој не не исфрлил ради Грците. Јас не верувам дека сме 11-ти очекувам од 13-17 место.
Ова го видов на Википедија "Macedonia is Eurovision" и пишуваше дека Есма и Лозано биле 11 место со 53 поени :)

ja pustiv so mn pari Danska pobednik.. 1,70 bese koef pa sea ke vidime vecer :D

Сериозно не знам шо бараат Италија на натпреваров. Нивните песни секогаш се совршенство, а на евровизија се бара кич.

Какво срање е ова евровизијата. Да зависи од мене би ги собрат сите шутраци од земјава наречени артисти , би направил песна од стилот на "Раке пуке раке шљаке" и би направиле таква пародија , би ја изреметеле цела Европа , па нека се чудат што ни беше идејата. :)
Ако биде така 100% ние победуваме, изгледа тоа се бара за Евровизија :)

Германија 21 место, Романија 13... не ми се коментира повеќе :/

Македонија заврши на претпоследното 16-то место во втората полуфинална вечер.

Со освоени 28 поени, Есма и Лозано единствено беа подобро пласирани од Латвија. За Mакедонија, само соседна Албанија дала 12 поени, Бугарија и Малта дале по 5 поени, Швајцарија - 4 и Сан Марино - 2 поени.

Мој предлог наредната година да ја испратиме Сања Ристеска на Евровизија...... треба да се чуе гласот на народот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom