Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нашиве биле 11 место со 53 поениИнаку ќе навивам за Германија
![]()
За настрана од Македонија ми треба. Или линк од Евровизија каде може да се гледа ако имаш случајно би било ѕупер![]()

Oд каде оваа информација!Јас колку што знам бодовите од полуфиналињата ги дознаваме после финалето т.е утре.Нека ме поправи некој ако грешам.
Ова го видов на Википедија "Macedonia is Eurovision" и пишуваше дека Есма и Лозано биле 11 место со 53 поениНе грешиш, никој ги нема информациите. Вечерва веднаш после завршетокот ќе се објави. Иначе многумина се толку глупави што мислат дека ние сме биле 11-ти и не сме влегле ради Грција која беше прочитана последна. Финалистите СЕКОГАШ ги читат по рандом редослед, така да за сите тие што мислат дека е политика во прашање никој не не исфрлил ради Грците. Јас не верувам дека сме 11-ти очекувам од 13-17 место.

ja pustiv so mn pari Danska pobednik.. 1,70 bese koef pa sea ke vidime vecer![]()

Ако биде така 100% ние победуваме, изгледа тоа се бара за ЕвровизијаКакво срање е ова евровизијата. Да зависи од мене би ги собрат сите шутраци од земјава наречени артисти , би направил песна од стилот на "Раке пуке раке шљаке" и би направиле таква пародија , би ја изреметеле цела Европа , па нека се чудат што ни беше идејата.![]()