Евросонг 2013 - Шведска, 14-18 мај (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Иако во оргиналната верзија го нема, сепак во 1:40 минута Есма си го додаде зборот „ромале„, изгледа за да им се обрати на браќата и сестрите да гласаат за неа, ама изгледа скапо им е да праќаат смс-и. :)

Ја не знам кој ја става оваа постојано да води Евровизија. Како да ќе и се искрши јазикот ако каже Грција, а не нашиот јужен сосед. И на пример, збори многу и кога не треба. Тоа иде рекапитулација на сите песни, она тогаш збори :cenzura:

Сеа да видиме кај ќе одат поените и 12-ките на Ex-Yu

Е зш да каже Грција, тие не сакаат да постоиш а ти па уште и се чудиш зошто

Албанија ја нема, на кој ќе му дадеме 12?

Желба ми беше да ја слушам песнава,без да го чујам гласот на Есма во неа.
Не дека ми се допага којзнае колку ремиксот,но желбата ми е остварена.:D
Браво ерик Фокс

Ја не знам кој ја става оваа постојано да води Евровизија. Како да ќе и се искрши јазикот ако каже Грција, а не нашиот јужен сосед. И на пример, збори многу и кога не треба. Тоа иде рекапитулација на сите песни, она тогаш збори :cenzura:

Сеа да видиме кај ќе одат поените и 12-ките на Ex-Yu

Ej навистина и јас го приметив ова и многу ми засмета.Ова со јужниов сосед и зборењево на сред песна ептен и беше невкусно.Среќа во несреќа е што си имам кабелска и Ртс па таму веќе трета година си ја гледам 97% евровизија.Звукот им е многу подобар,па поубаво звучат песниве.На мтв освен сликата се друго е лево.
Моја препорака за финалето да си го гледате на РТС.Ќе ја видите веднаш разликата во звукот.

Инаку моите топ 5 годинава.

1.Данска
2.Германија
3.Романија
4.Исланд
5.Норвешка

Моја препорака за финалето да си го гледате на РТС.Ќе ја видите веднаш разликата во звукот.
Моја препорака е да не го гледате финалето, а се надевам нашите ќе го пренесуваат на Собраниски.

Ej навистина и јас го приметив ова и многу ми засмета.Ова со јужниов сосед и зборењево на сред песна ептен и беше невкусно.Среќа во несреќа е што си имам кабелска и Ртс па таму веќе трета година си ја гледам 97% евровизија.Звукот им е многу подобар,па поубаво звучат песниве.На мтв освен сликата се друго е лево.

Инаку моите топ 5 годинава.

1.Данска
2.Германија
3.Романија
4.Исланд
5.Норвешка

Во право си дури и преку стримот на rts.rs звукот е подобар од на ТВ

Може ли некој да ми остави линк од Македонска телевизија кој што функционира?

За во Македонија ова би требало да функционира…
http://web.maxtv.mk/
За настрана од Македонија ми треба. Или линк од Евровизија каде може да се гледа ако имаш случајно би било ѕупер :)

За настрана од Македонија ми треба. Или линк од Евровизија каде може да се гледа ако имаш случајно би било ѕупер :)
Мислам дека на официјалната страна на Евровизија има директен пренос.Бар пред некоја година имаше, провери вечер :)
Инаку, за Италија ќе навивам :love:

Мора да е МТВ или не е задолжително?

Еве на официјалната страна има пренос од таму ќе се гледа, фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom