Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлично :) ми го разубавеа денот! Играа колку што требаше, сеа и со Лече 3 бодчиња и на раат да ја глеам со Милан. Адриано криво ми е што не дае гол ама супер изигра. Ај честито :wink:

Брааааво момци, фантастично одиграа денеска само криво ми е што Адри не даде гол али ок е.Малку не ми се свиѓаше што дури во 65-70 минута влезе Кварезма, но морам да го пофалам Мансини, мен оф д меч според мене.Така така, само нека ни се редат победи.
Форца Интер

рутински без многу напор .......... опасен напад имаме не се знае кој од каде може да нападне

Луге го имаме најдобриот десен бек во светов .. Да знаете!!! :)

Година дена тоа го збориме на форумов , не за џабе минатата сезона се спомнуваа суми и од 90 милиони евра за негов премин во Челзи , а и Мадрид се вметнуваше во истите . Маикон е дефитивно еден од најдобрите , ако не и најдобар десен бек моментално во светов , подобра замена за Занети на таа позиција неможевме да добиеме .

Година дена тоа го збориме на форумов , не за џабе минатата сезона се спомнуваа суми и од 90 милиони евра за негов премин во Челзи , а и Мадрид се вметнуваше во истите . Маикон е дефитивно еден од најдобрите , ако не и најдобар десен бек моментално во светов , подобра замена за Занети на таа позиција неможевме да добиеме .

Јас зборев за ова пред една добра година....за него и за максвел...максвел е малце подпросекот на маикон ама ке се изедначат...како и да е убава победа 1:3 го предвидов резултатот точно и тоа...

FORZA INTER FORZA NERRAZURI

Јас зборев за ова пред една добра година....за него и за максвел...максвел е малце подпросекот на маикон ама ке се изедначат...како и да е убава победа 1:3 го предвидов резултатот точно и тоа...

FORZA INTER FORZA NERRAZURI

Maксвел ми е еден од најомилените играли моментално во Интер , пред неколку сезони во Ајакс ја скрши ногата и кариерата му беше во знак прашање , а погледнете го денес , башка што се согласи една сезона да помине во Емполи пред да дојде во Интер . Киву и дефинитивно неможе да се носи на позиција лев бек , централно во одбраната е неговото вистиснко место . После грчето ( Георгатос ) , Р.Карлос ( и двајцата за жал малце имаат играно во тимот ), Максвел е трет добар играч на таа позиција во последниве 10 години , на времето и најслабата карика во тимот .

леле лелел лелелеллелелелеееееееј ова го чекаав дооолгооо вреемеее

да функционира тимот и на терен и надвор од него....
бирно е и мурињо е задоволен од Адри.
Адри:
"When I came off Mourinho told me he was pleased with me."

Maксвел ми е еден од најомилените играли моментално во Интер , пред неколку сезони во Ајакс ја скрши ногата и кариерата му беше во знак прашање , а погледнете го денес , башка што се согласи една сезона да помине во Емполи пред да дојде во Интер . Киву и дефинитивно неможе да се носи на позиција лев бек , централно во одбраната е неговото вистиснко место . После грчето ( Георгатос ) , Р.Карлос ( и двајцата за жал малце имаат играно во тимот ), Максвел е трет добар играч на таа позиција во последниве 10 години , на времето и најслабата карика во тимот .

да да да точно е...јас мн го играв на менаџер 2003/2004 беше најдобар лев бек..и наеднаш го снема..не знаев што се десило со него..после слушнав дека ја скршил ногата...да имене ми беше омилен играч...баш знам со интер кога играв на тој менаџер го купував на полусезона "approach to sign" добар договор му нудам и доаѓа... таму ми беше одма прв тим...ама бев на слатки маки зашто таму мн добар беше КОКО замислете...ама да не зборам мн..до пред 2 години одбраната ни беше крш...а сеа...имаме СЕЕЕ..не ни треба никој и ништо...само да се купуваат младичи по 15-16 год и да се праат играчишта....и да се оттарасиме полека-полека од некои старудии..за жал на нив времето им помина (матрикс,"накур",фику,креспо,круз,толдо,орландони...а за Ј.ЗАНЕТИ има уште 1-2 год)... позз

ај честито нека ни е, добра игра,рутинска победа, само шо сакав Адри да збрца есен гол,али добро е, (осеќам ке има топови за 3-4 натпревари)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom